Şahbudak Teşkilat Ziyaretlerini Sürdürüyor - Son Dakika
Yerel

Şahbudak Teşkilat Ziyaretlerini Sürdürüyor

Şahbudak Teşkilat Ziyaretlerini Sürdürüyor

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Aydın Milletvekili aday adayı Serpil Özalp Şahbudak Yenipazar ve Karpuzlu ilçe teşkilatlarıyla bir araya geldi.

24.02.2015 15:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Aydın Milletvekili aday adayı Serpil Özalp Şahbudak Yenipazar ve Karpuzlu ilçe teşkilatlarıyla bir araya geldi.

AK Parti'den milletvekili aday adaylığını açıkladıktan sonra seçim çalışmalarına ilçe teşkilat ziyaretleri ile başlayan eğitimci Serpil Özalp Şahbudak, Yenipazar ve Karpuzlu ilçe teşkilatlarını ziyaret etti. İlçe teşkilatlarında partililerin yoğun ilgisiyle karşılanan Şahbudak, AK Partiyi Aydın'da birinci parti yapmak için ne gerekiyorsa yapmanın gayreti içerisinde olduklarını söyledi.

Samimi bir ortamda gerçekleşen Yenipazar ziyaretinde Serpil Özalp Şahbudak milli kültürel değerlerin en yüksek olduğu sakin şehir ünvanlı Yenipazar'da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Aynı zamanda son görev yeri olan Yörük Ali Efe'nin diyarı Yenipazar'dan adaylık için destek isteyen Şahbudak, "Ben burada görev yapıyordum. Yenipazar'ımızın sorunlarını ve çözüm yollarını biliyorum. Teşkilatımızla beraber çalışarak sorunlarımızı çözeceğiz" dedi.

Yenipazar'ın AK Partili Belediye Başkanı Zafer Savcı ve AK Parti Yenipazar İlçe Başkanı Ünal Sarıoğlu'nun hazır bulunduğu ziyarette partililer söz alarak Serpil Özalp Şahbudak'ı tanıdıklarını ifade ederek aday adaylığı sürecinde kendisine başarı dileklerini ilettiler.

Yenipazar'ın ardından Karpuzlu'ya geçen AK Parti Aydın Milletvekili Aday Adayı Şahbudak, ilçe başkanlığı binasında bir araya geldiği partilileri kendisini tanıtıp destek istedi. Karpuzlu'nun çözülmesi gereken eğitim sorunlarını sıralayan Serpil Özalp Şahbudak, sorunların çözümlerini de bildiklerini kaydetti.

Ziyarette söz verilen partililer, nasıl bir milletvekili görmek istediklerini anlatıp Şahbudak'ı başarılar dilediler. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şahbudak Teşkilat Ziyaretlerini Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement