Sahibi Sır Gibi Saklanan Sürat Teknesine Büyük İlgi - Son Dakika
Güncel

Sahibi Sır Gibi Saklanan Sürat Teknesine Büyük İlgi

Sahibi Sır Gibi Saklanan Sürat Teknesine Büyük İlgi

MUĞLA'nın Marmaris İlçesi'ndeki yat limanına demirleyen 15 metre uzunluğunda, 2 bin 750 beygir gücünde ABD bayraklı 'The Boss' adlı sürat teknesi ilgi çekti.

25.09.2016 17:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MUĞLA'nın Marmaris İlçesi'ndeki yat limanına demirleyen 15 metre uzunluğunda, 2 bin 750 beygir gücünde ABD bayraklı 'The Boss' adlı sürat teknesi ilgi çekti. Sahibi açıklanmayan sürat teknesi önünde özçekim yapanlar sosyal medyada fotoğrafları paylaşarak "Ilıcalı'nın mı yoksa Ağa'nın mı öğrenemedik" yorumları yaptı.

Marmaris Körfezi bugün bir sürat teknesinin sesiyle yankılandı. Saat 14.30 sıralarında körfezde tur atan sürat teknesi, bir süre sonra yat limanına demirledi. Yat Limanı'nda yürüyüş yapan, restoranlarda oturan vatandaşlar ile yabancı turistler sürat motorunun başına toplandı. Aralarında turistlerin de bulunduğu meraklılar, sürat teknesi hakkında bilgi almayı çalışıp, özçekim yaptı. 'The Boss' adlı sürat teknesinin sahibi olan ve kimliği açıklanmayan İstanbullu bir işadamının isteği üzerine tatil yaptığı Marmaris'e getirildiği belirtildi. ABD bayraklı 15 metre uzunluğunda, 2 bin 750 beygir gücüne sahip fiber kaplama, benzinli sürat motorunun Türkiye'de tek olduğu bildirildi.

ACUN ILICALI'NIN MI YOKSA ALİ AĞAOĞLU'NUN MU?

Sürat motoru önünde öz çekim yapan vatandaşlar, sosyal medyada paylaştıkları fotoğraflara 'Ilıcalı'nın mı yoksa Ağa'nın mı öğrenemedik' yorumları yaptı. Kaptan, sürat motorunun sahibini öğrenmeye çalışan vatandaş ve basın mensuplarının sorularını cevapsız bıraktı. Sürat teknesi önünde özçekim yaparak sosyal medyada paylaşan Ergin Yılmaz, "İleride benim de param olursa bunlardan bir tane alacağım. Bu sürat teknesi bir efsane" dedi.

- Muğla

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sahibi Sır Gibi Saklanan Sürat Teknesine Büyük İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement