Sahil Güvenlik Ekipleri, 98 Kişiyi Ölümden Kutardı - Son Dakika
Güncel

Sahil Güvenlik Ekipleri, 98 Kişiyi Ölümden Kutardı

Sahil Güvenlik Ekipleri, 98 Kişiyi Ölümden Kutardı

Sahil Güvenlik Ege Bölge Komutanlığı ekipleri, Yunan adalarına kaçak geçmeye çalışan toplam 98 yabancı uyruklu ile iki Türk kazazedeyi kurtardı.

05.01.2015 17:10  Güncelleme: 11:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sahil Güvenlik Ege Bölge Komutanlığı ekipleri, Kuşadası, Dikili, Çeşme ve Bodrum'da, Yunan adalarına kaçak geçmeye çalışan toplam 98 yabancı uyruklu ile makine arızası nedeniyle denizde süreklenen iki Türk kazazedeyi kutardı.

Sorumluluk bölgesinde denetim yapan Sahil Güvenlik ekipleri, Dikili Bademli bölgesinde, Suriye ve Eritre uyruklu 27, Çeşme Boğaz Adası açıklarında Suriye, Mali, Kamerun, Kongu uyruklu 44 ve Bodrum Hüseyinburnu açıklarında da Kongo uyruklu 27 kaçağı kurtardı.

Dikili'de yakalanan kaçaklar, Yunanistan deniz polisi tarafından yakalandıklarını, halatla lastik botlarının Türkiye karasularına doğru çekildiğini ileri sürdü. Bu arada, Kuşadası'nda ise, makine dairesindeki arıza nedeniyle sürüklenen 'Nevhiz' isimli özel teknedeki iki Türk vatandaşının kurtarıldığı öğrenildi. Sahil Güvenlik ekipleri, 2015 yılının ilk 5 gününde, 98 kaçağı kurtarmış oldu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sahil Güvenlik Ekipleri, 98 Kişiyi Ölümden Kutardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement