Sahil Güvenlik Ekiplerine Biyobalıkçılıkla Mücadele Eğitimi - Son Dakika
Yerel

Sahil Güvenlik Ekiplerine Biyobalıkçılıkla Mücadele Eğitimi

Sahil Güvenlik Ekiplerine Biyobalıkçılıkla Mücadele Eğitimi

Doğa Koruma ve Milli Parklar 4. Bölge Müdürlüğü ekipleri, Biyokaçakçılıkla Mücadele Projesi kapsamında Sahil Güvenlik Komutanlığı personellerine eğitim verdi.

20.09.2014 13:08  Güncelleme: 13:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Doğa Koruma ve Milli Parklar 4. Bölge Müdürlüğü ekipleri tarafından Biyokaçakçılıkla Mücadele Projesi kapsamında Fethiye ve Marmaris Sahil Güvenlik Komutanlığı personellerine eğitim verildi.

Türkiye'nin karasal ve denizel biyolojikçeşitliliği, biyoteknoloji, biyoteknolojinin kullanım alanları, biyokaçakçılık, biyokaçakçılığa konu olan türler, doğadan böcek, kelebek, hayvan ve bitki toplamada kullanılan alet, ekipman ve yöntemleri ele alındı. Ayrıca, biyokaçakçıların ülkemize hangi adlar altında girebilecekleri ve kaçakçılığa konu materyalleri yurt dışına nasıl çıkarılabilecekleri, biyokaçakçılığın sonuçları, biyokaçakçılıkla mücadelede yasal dayanaklar, kanun ve yönetmelikler çerçevesinde uygulanacak cezai müeyyide konuları Sahil Güvenlik ekiplerini aktarıldı.

Eğitim seminerinde Doğa Koruma ve Milli Parklar Bölge Müdürlüğünce yaptırılan Biyokaçakçılık Eğitim filmi de katılımcılara izlettirildi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sahil Güvenlik Ekiplerine Biyobalıkçılıkla Mücadele Eğitimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement