Sahil Güvenlik Komutanlarından Çetinkaya'ya Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Sahil Güvenlik Komutanlarından Çetinkaya'ya Ziyaret

Sahil Güvenlik Antalya Grup Komutanı Binbaşı Önder Göksel ve Finike TCSG 104 Bot Komutanı Kıdemli Üsteğmen Cenk Çaka, Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya'yı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

21.08.2015 15:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sahil Güvenlik Antalya Grup Komutanı Binbaşı Önder Göksel ve Finike TCSG 104 Bot Komutanı Kıdemli Üsteğmen Cenk Çaka, Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya'yı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

Ziyarette konuşan Binbaşı Önder Göksel, Türkiye'nin üç tarafının denizlerle çevrili olduğunu, Antalya'nın da yaklaşık 450 kilometrelik bir sahil şeridi bulunduğunu söyledi.

Sahil Güvenlik Komutanlığı olarak denizlerin korunması ve oluşabilecek her türlü olumsuzluklara karşı görev yaptıklarını ifade eden Göksel, görevleri kapsamında denizlerin yanı sıra karadaki konularda da yakından ilişkili olduklarını, bu nedenle ilgili kurumlarla ortak çalışmalar yürüttüklerini belirtti.

Başkan Hüsamettin Çetinkaya da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek komutanlara teşekkür etti. Kumluca Belediyesi olarak görev ve sorumluluk alanlarında geniş bir sahil bandına sahip olduklarını ifade eden Çetinkaya, kendilerinin de zaman zaman Sahil Güvenlik Komutanlığı ile işbirliği içinde hizmetlerini yürüttüklerini belirtti.

Çetinkaya, şöyle konuştu:

"Denizlerimizin korunması, gelecek nesillere aktarılması adına Sahil Güvenlik Komutanlıklarımız büyük bir görev üstleniyorlar. Ben yaptıkları hizmetlerden dolayı komutanlarımıza teşekkür ediyorum. Belediye olarak bizler de hizmetlerimizi yaparken, deniz ile ilgili konularda Sahil Güvenlik Komutanlıklarımızla işbirliği içince çalışıyoruz. Bu çalışmalarımızın daha ileriye taşınması, daha koordineli olarak hizmetlerimizi yürütme adına her iki kurumun diyalog içerisinde olması gerektiği kanaatindeyim. Bu anlamda komutanlarımıza ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum."

Ziyaretin sonunda Binbaşı Önder Göksel, Başkan Hüsamettin Çetinkaya'ya, Sahil Güvenlik şapkası ve anahtarlık hediye etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sahil Güvenlik Komutanlarından Çetinkaya'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement