Sahil Yolu Alt Yapısı Yenilenecek - Son Dakika
Yerel

Sahil Yolu Alt Yapısı Yenilenecek

Sahil Yolu Alt Yapısı Yenilenecek

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçe merkezinde 71 km içme suyu ve 30 km kanalizasyon hattı yapımı kapsamında Ordu-Samsun karayolu ile Ordu-Ulubey karayolu üzerinde bulunan 12 noktada alt yapı çalışması gerçekleştirecek.

09.12.2016 15:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçe merkezinde 71 km içme suyu ve 30 km kanalizasyon hattı yapımı kapsamında Ordu- Samsun karayolu ile Ordu- Ulubey karayolu üzerinde bulunan 12 noktada alt yapı çalışması gerçekleştirecek.

OSKİ Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilecek çalışma kapsamında Ordu Üniversitesi'nin önündeki alan, şehre yeni kazandırılan kolektör hattının Soya Kavşağı geçişi, Akyazı ve Karşıyaka Mahallesi'ni birbirine bağlayan ve halk nezdinde Rus Pazarı sapağı olarak bilinen kavşak, havuzlu kavşak önü, Meteoroloji Müdürlüğü önü ve Turgut Özal Bulvarı olmak üzere toplamda 12 noktada karayollarının altından geçen boru hatları yenilenecek. Yapılacak çalışmayla altyapı boru hatlarının uzun yıllar hizmet vermesi planlanıyor.

OSKİ Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Özkan, Karadeniz sahil yolunda trafik akışının en yoğun olduğu Altınordu ilçe merkezinde bulunan altyapı boru hatlarının kullanım ömrünü tamamladığını bu sebeple yenilenmesi gerektiğini söyledi. Özkan, "Bu kapsamda Karayolları Samsun Bölge Müdürlüğü'nün teknik personelleriyle yerinde incelemeler yaparak geçiş krokilerini hazırladık. Yaptığımız görüşmeler sonucunda karayollarının hem üst yapısının sağlıklı olarak işlemesi hem de altyapısının sağlam bir şekilde çalışmasını sağlayacağız" dedi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sahil Yolu Alt Yapısı Yenilenecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement