Sahilde Gezen Vatandaş, Denize Düştü - Son Dakika
Güncel

Sahilde Gezen Vatandaş, Denize Düştü

Sahilde Gezen Vatandaş, Denize Düştü

Beşiktaş'ta, sahilde yürüyüş yapan 63 yaşındaki vatandaş, bir anda denize düştü. Vatandaş, kıyıya yanaşan bir tekne yardımıyla polisler tarafından denizden çıkarıldı.

25.09.2015 12:53  Güncelleme: 13:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş'ta, sahilde yürüyüş yapan 63 yaşındaki Sadık İzbul, bir anda denize düştü. Başı döndüğü için düştüğü sanılan İzbul, kıyıya yanaşan bir tekne yardımıyla polis ekipleri tarafından denizden çıkarıldı.

ÖNCE SOPA UZATILDI SONRA KURTARILDI

Olay saat 11.00 sıralarında Beşiktaş'taki İstanbul Deniz Otobüsü iskelesi önünde meydana geldi. Sahilde dolaşmaya çıkan Sadık İzbul, iskele tarafında yürürken bir anda sendeleyerek denize düştü. Yüzme bilmediği öğrenilen İzbul'un yardımına kıyıya yanaşan bir teknedeki vatandaşlar koştu. Teknedekilerin uzattığı uzun bir sopaya tutunan Sadık İzbul, olay yerine gelen polisin çabalarıyla kıyıya çıkarıldı. İzbul'un yardımına ilk koşanlardan Hüseyin Yılmaz, "Sopa saldık aşağıya. Demek ki başı dönüp düştü. 20 dakika suda kaldı, memur arkadaşlar kurtardı" dedi.

SAĞLIK DURUMU CİDDİ DEĞİL

Olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi kıyıda yapılan İzbul, ambulansla Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Bir miktar su yuttuğu öğrenilen İzbul'un sağlık durumunun ciddi olmadığı öğrenildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sahilde Gezen Vatandaş, Denize Düştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement