Korkutan Manzara! Sahili Denizanaları Bastı - Son Dakika
Dünya

Korkutan Manzara! Sahili Denizanaları Bastı

Korkutan Manzara! Sahili Denizanaları Bastı

İngiltere sahillerinde çekilen görüntüler şaşkınlık yarattı. İlk başta ne olduğu anlaşılmayan yüzlerce denizanası bilim kurgu filmlerini aratmadı.

17.06.2015 11:21  Güncelleme: 14:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İngiltere'nin güneybatı sahillerini denizanaları bastı. Kumsalları kaplayan yüzlerce denizanası çevre sakinlerini şaşkına çevirdi. Eşi benzeri görülmemiş manzara bilim kurgu filmlerini de aratmadı.

HALKI UYARDILAR

İngiliz basını tarafından "Britanya sahillerini uzaylılar istila etti" başlığıyla verilen habere göre Cefn Sidan ve Dawlish Warren kumsalları denizanalarıyla adeta yıkandı. Denizanalarından örnek alınmak istense de insanlara bir zararı bulunmamasına rağmen ısırgan otunun verdiği acı ve yanma hissine yakın bir acı bırakacağı için denizanalarıyla temas edilmemesi tavsiye edildi.

Sahile gelenler kumsalı bir bilimkurgu sahnesine benzetti. Uzmanlar tarafından kesinlikle zararsız olduğu belirtilen bu kapaklı denizanaları vahşi yaşamı en ilginç örneklerinden biri. Denizanalarının sayılarının bu derece artmasının nedeni ise bu kış mevsiminde beslenmek için fazlasıyla plankton bulabilmeleri olarak gösterildi.

Son Dakika Dünya Korkutan Manzara! Sahili Denizanaları Bastı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • hano: analar ağlamasın 20 3 Yanıtla

Advertisement