Şahin'den 12 Eylül Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Şahin'den 12 Eylül Açıklaması

Şahin\'den 12 Eylül Açıklaması

12 Eylül 1980 darbesinin yıl dönümünde yazılı bir açıklama yapan MHP Battalgazi İlçe Başkanı Gökhan Şahin, “Bu ülke için ve bayrak için kanımızın son damlasına kadar mücadele edeceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın” dedi.

12.09.2015 13:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

12 Eylül 1980 darbesinin yıl dönümünde yazılı bir açıklama yapan MHP Battalgazi İlçe Başkanı Gökhan Şahin, "Bu ülke için ve bayrak için kanımızın son damlasına kadar mücadele edeceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın" dedi.

İlçe Başkanı Şahin açıklamasında, 12 Eylül 1980 tarihinin unutulması mümkün olmayan bir dönüm noktası olduğunu ifade ederek aralarında Alparslan Türkeş'inde yer aldığı 220 ülkücünün 1980 yılında idamının istendiğini belirtti.

Şahin mesajında şunları söyledi:

"Asılsız suçlamalarla işkence altında alınan ifadeler gerekçe gösterilerek işkenceyle öve dövülerek öldürülen Mehmet Kazgan, Aydın Demirkol, Cengiz Baktemur ve 12 Eylül öncesi idam edilen Mehmet Ali Karasoy ve bir çok isimsiz kahraman Ezan seslerinin susmaması, bayrağımızın inmemesini istedikleri için, Türk İslam davasını savundukları için gencecik fidanlarımız suçsuz yere işkence ile öldürülmüş veya idam edilmiştir. Onların hatıraları hala yüreklerimizi yakmaktadır. 12 Eylül 1980 darbesinin yıl dönümünde bu kara günde başta başbuğumuz merhum Alparslan Türkeş'i, tüm ülkücü şehitlerimizi, haksız yere idam edilen ve işkence altında can veren kardeşlerimizi rahmetle anıyorum ve Yüce Allah'tan böyle karanlık günleri ülkemize tekrar yaşatmamasını diliyorum. Bu ülke için ve bayrak için kanımızın son damlasına kadar mücadele edeceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın.Amaç vatan ise gerisi teferruattır" - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şahin'den 12 Eylül Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement