Şahin'den Demirtaş'a Pop Yıldızı Göndermesi - Son Dakika
Politika

Şahin'den Demirtaş'a Pop Yıldızı Göndermesi

Şahin\'den Demirtaş\'a Pop Yıldızı Göndermesi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, bölücü terör örgütünün siyasi uzantısı HDP’nin bazılarının umudu haline geldiğini söyleyerek, “Şimdi HDP’yi, Demirtaş’ı allayıp pulluyorlar.

04.06.2015 18:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, bölücü terör örgütünün siyasi uzantısı HDP'nin bazılarının umudu haline geldiğini söyleyerek, "Şimdi HDP'yi, Demirtaş'ı allayıp pulluyorlar. Bir pop yıldızı gibi eline saz verip televizyonlarda program yaptırıyorlar" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şahin, beraberinde AK Parti Karabük Milletvekili adayları Osman Kahveci ve Sedat Namal ile birlikte Eskipazar İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen mitinge katıldı. Şahin burada yaptığı konuşmada, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Trabzon'da yaptığı konuşmasına atıfta bulunarak, "Bana göre çok önemli hususların altını çizmiş. Benim de katıldığım önemli tespitlerde bulunuyor Bahçeli. Diyor ki, 'Koalisyonlar uzun ömürlü olmamaktadır. İstikrar getirmemektedir. Türkiye'nin sorunlarının çözümünde yetersiz kalmaktadır. Eğer bu seçim sonucu koalisyon ihtimali ortaya çıkarsa bu kaos demektir. Kaosla yürüyeceğimize yeniden seçim yapmak gerekir' diyor. Biz 14 ay içinde 3'cü seçimi yapıyoruz. Koalisyon ihtimali çıkarsa yeniden seçime gitmek gerekir diyor sayın Bahçeli. Sürekli seçim mi yapacağız" dedi.

Siyasi partilerin içinde tek başına iktidara gelme ihtimali olan partinin AK Parti olduğunu söyleyen Şahin, "CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, hedefimiz yüzde 35 diyor, şuanki anketlerde yüzde 23 ila 26 bandında gözüküyor. Demek ki, CHP'nin tek başına iktidara gelme şansı gözükmüyor. Devlet Bahçeli'de benim 2011 yılında aldığım oy belli 14-15 diyor. Onun altında aşağıya düşmezse niye istifa edeyim diyor. Onun da tek başına iktidara gelme amacı, çalışması ve hedefi yok. Zaten gelmesi de mümkün değil oy oranına göre. Bir başka parti daha var HDP. Şuanda diğer siyasi partilerin ve bir takım çevrelerin, hatta dış çevrelerin umudu haline gelmiş olan bir parti. Bölücü terör örgütünün siyasi uzantısı HDP, o da barajı aşma mücadelesi veriyor. Barajı aşmakla aşmama arasında gidip gelen partinin tek başına iktidar olma şansı var mı?" ifadesinde bulundu.

"POP YILDIZI GİBİ ELİNE SAZ VERİP TELEVİZYONLARDA PROGRAM YAPTIRIYORLAR"

"Niye bir takım çevreler, medya kuruluşları özellikle okyanus ötesindeki bir takım çevreler, HDP'yi, Demirtaş'ı allayıp pulluyorlar?" diyen Şahin, "Bir pop yıldızı gibi eline saz verip televizyonlarda program yaptırıyorlar. Amaç ne, eğer HDP barajı aşarsa AK Parti'nin milletvekili kaybı olacağını hesap ediyorlar, amaçları o. Bakın nereye sarılıyorlar, nereden umut bekliyorlar. Terör örgütünün siyasi uzantısı bazı siyasi partilerin umudu haline gelmiş. Buna izin verecek miyiz, buna papuç bırakacak mıyız? AK Parti'nin inşallah sizlerin dua ve destekleri ile dördüncü hizmet yılı başlayacak. Şuanda partiler içinde tek başına iktidara gelmeye namzet ve bu güce sahip tek parti AK Parti'dir. Türkiye'yi maceralara sürüklemeyelim, kaoslara sürüklemeyelim. Bahçeli haklıdır, koalisyonlar hizmet götürmüyor, Türkiye'nin sorunlarını çözmüyor uzun ömürlü olmuyor, bu doğrudur. O halde şuanda iktidara tek başına gelmeye, bu gücü sahip AK Parti'yi dördüncü kez iktidara getireceğiz. Başarısız iktidarlar halkın karşına çıkmaya korkarlar, biz kendimizi başarılı buluyoruz ve halkımızla hep iç içeyiz" dedi. - KARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Şahin'den Demirtaş'a Pop Yıldızı Göndermesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Hatay'da polis operasyonunda 9 kişi yakalandı, çok sayıda silah ele geçirildi
    01:24 Hatay'da polis operasyonunda 9 kişi yakalandı, çok sayıda silah ele geçirildi

    Hatay Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarda çeşitli suçlardan aranan 9 kişi yakalandı. Operasyonlarda çok sayıda silah ve mühimmat da ele geçirildi. Tutuklanan şüpheliler adli makamlara sevk edilirken, bazıları adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

  • İstanbul Tabip Odası Değişim Grubu, 55 kişilik aday kadrosunu açıkladı
    00:28 İstanbul Tabip Odası Değişim Grubu, 55 kişilik aday kadrosunu açıkladı

    İstanbul Tabip Odası Değişim Grubu, 5 Mayıs'ta gerçekleştirilecek seçimlere gireceği 55 kişilik aday kadrosunu duyurdu. Başkan adayı Dr. Ahmet Erçek, daha etkin bir İstanbul Tabip Odası için değişim istediklerini belirtirken, yönetim kurulu adayı Dr. Nedim Uzun ise odanın daha güçlü ve etkin bir kurumsal kimlik kazanmasını hedeflediklerini ifade etti. Değişim Grubu, tüm hekimleri seçimlerde kendilerine oy vermeye çağırdı.

  • Kuşadası'nda bir işletmeye ateş açan 2 kişi tutuklandı
    00:25 Kuşadası'nda bir işletmeye ateş açan 2 kişi tutuklandı

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kuşadası'nda çıkan kavga sonrası bir işletmeye ateş açan 6 şüphelinin yakalandığını 2 kişinin ise tutuklandığını açıkladı. Bakan Yerlikaya, olayla ilgili çeşitli suçlardan suç kayıtları olan B.S. ve Ö.K.'nin tutuklandığını belirtti.

  • AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay'dan 'İlk Evim Arsa' projesi açıklaması
    00:12 AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay'dan 'İlk Evim Arsa' projesi açıklaması

    AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, 'İlk Evim Arsa' projesinde gelinen son durumu açıkladı. Önsay, müstakil ve müşterek arsalar için yapılan kura çekimlerinin tamamlandığını ve sözleşmelerin imzalanmaya başlandığını belirtti. Müstakil arsalar için çalışmaların devam ettiğini ve 2 ay içinde sözleşme imzalama aşamasına gelinmesi için hızla çalışıldığını ifade etti.

  • DEM Parti'den İçişleri Bakanı Yerlikaya'ya
    23:42 DEM Parti'den İçişleri Bakanı Yerlikaya'ya "müfettiş" yanıtı: Kamu kaynaklarını beyhude çabalar için harcamayın

    Yerel seçimlerin ardından Diyarbakır Belediye Meclisi salonundan Türk bayrağının kaldırılması ve Mardin Büyükşehir Belediye Meclisi'nin açılışında 'İstiklal Marşı'nın okutulmadığına' ilişkin İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya mülkiye müfettişlerini görevlendirdi. DEM Parti'den ise konuya ilişkin yanıt geldi. DEM Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan "Kamu kaynaklarını beyhude çabalar için harcamamanızı öneriyoruz" ifadelerini kullandı.

  • CHP, parti aleyhine çalışan üyeleri ihraç edecek
    23:19 CHP, parti aleyhine çalışan üyeleri ihraç edecek

    CHP Genel Merkezi, 31 Mart yerel seçimlerinde parti aleyhine açık veya gizli çalışma yürüten üyelerle ilgili ihraç istemiyle disiplin sürecinin başlatılacağını duyurdu. Parti, il, ilçe örgütleri ve başkan adaylarına gönderdiği yazıda, bu üyelerin isim ve görevleri ile aleyhe yaptıkları çalışmalara ilişkin delillerin bildirilmesini istedi.

  • Karabük Merkez Mahalle Muhtarları Derneği'nin yeni başkanı Ozan Özçelik oldu
    23:16 Karabük Merkez Mahalle Muhtarları Derneği'nin yeni başkanı Ozan Özçelik oldu

    Karabük Merkez Mahalle Muhtarları Derneği Olağan Genel Kurulu'nda yapılan seçimle Ozan Özçelik derneğin yeni başkanı oldu. Seçim sonuçlarına göre 14 oy alan Özçelik, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte derneği yönetecek.


Advertisement