Şahin'den MHP'ye Öğrenci Göndermesi - Son Dakika
Yerel

Şahin'den MHP'ye Öğrenci Göndermesi

Şahin\'den MHP\'ye Öğrenci Göndermesi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, Karabük Milletvekili adayı Sedat Namal ile birlikte Safranbolu’da esnaf gezilerinde bulundu.

02.06.2015 15:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, Karabük Milletvekili adayı Sedat Namal ile birlikte Safranbolu'da esnaf gezilerinde bulundu.

Şahin, esnaf gezisi sırasında gazetecilere yaptığı açıklamada, Karabük'e yaptıkları yatırımlardan ve hizmetlerden bahsederek, İsmetpaşa bölgesine yapılacak ihtisas OSB alanı ile ilgili çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Şahin, 2007 yılında kurulan Karabük Üniversitesinin de Karabük'ün çehresini değiştirdiğini belirterek, " O tarihte kurulan üniversiteler içinde en hızlı gelişen ve en fazla öğrenci sayısına sahip bir üniversite oldu. Bugün Karabük Üniversitesinin yaklaşık 42 bin öğrencisi var. Muhalefet özellikle MHP'li dostlarımız, arkadaşlarımız Karabük'te üniversite öğrenci sayısının 25 bine düşecek diye sağda solda konuşuyor. Üniversitemiz YÖK'e önümüzdeki ders yılında 10 bin öğrenci daha almak için başvurdu. Bazılarının işleri güçleri yalan dolan arkadaş" dedi.

Safranbolu'da geçtiğimiz hafta restorasyonu tamamlanarak hizmete aldıkları Ulu cami içinde buranın Kiliseye dönüştürüleceği yönünde bir takım yalanların yapıldığını da anlatan Şahin, "Karabük milletvekili olmam dolayısıyla daha önce burada esnaf ziyareti yaptığımızda, ezan vakti geldiğinde camide namaz kıldığımızda cemaat yanımıza gelip bu camiyi Kiliseye dönüştürecekmişsiniz diyorlardı. Kim söylüyor bunu. Vakıflar Genel Müdürlüğüne restore ettirerek cami olarak devam ettireceğimizi söyledik. Bu konuyu araştırdığımda, soruşturduğumda o dönem bir siyasi partinin Belediye Başkan adayı meydan da vatandaşa ' Bu AK Parti Camiyi kapattı, Kilise'ye çevirecek. Grup Başkan vekili de Mecliste AK Parti iktidarı Safranbolu'ya papaz atadı dedi ya' Bunların belgesi bizde var. Bu kadar iftira olmaz. Şanla şerefle restorasyondan sonra geçtiğimiz haftalarda camiyi yeniden ibadete açtık. Safranbolu bir tarih ve kültür memleketidir. Aynı zamanda vakıf eserlerinin yoğun olduğu bir kenttir" ifadesinde bulundu. - KARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şahin'den MHP'ye Öğrenci Göndermesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement