Şahin'den Vefa-Der Programına Davet - Son Dakika
Güncel

Şahin'den Vefa-Der Programına Davet

Şahin\'den Vefa-Der Programına Davet

Türkiye Vefa Derneği (Vefa-Der) Genel Başkan Yardımcısı Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu koordinatörü Zafer Şahin, Cumhurbaşkanlığı Hükümet sisteminin anlatılacağı programa tüm Vanlıları davet etti.

13.04.2017 11:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Vefa Derneği (Vefa-Der) Genel Başkan Yardımcısı Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu koordinatörü Zafer Şahin, Cumhurbaşkanlığı Hükümet sisteminin anlatılacağı programa tüm Vanlıları davet etti.

Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemi hakkında bilgileri verilecek olan program Vanlıları davet eden Vefa-Der Genel Başkan Yardımcısı Zafer Şahin, "Cumhurbaşkanlığı Hükümet sisteminin ülkemiz ve aziz milletimiz için faydalarının anlatılacağı bu önemli programda tüm Vanlı kardeşlerimizi yanımızda yakınımızda görmek bizleri onure edecektir. Aylardır başlattığımız 'evet' kampanyamız 16 nisan gününe kadar tüm hırsımızla gücümüzle ve içtenliğimizle devam edecektir" dedi.

Van Vefa-Der İl Başkanlığı tarafından tertiplenen programda konuşmacı olarak, Başbakan Başdanışmanı Adnan İnanç, AK Parti Van Milletvekilleri Beşir Atalay, Burhan Kayatürk' ün katılacağı programa tüm Vanlılar davet edildi.

Van Vefa-Der İl Başkanı Hamide Donmuş, "Bu programın düzenlenmesindeki asıl amacımızın insanların Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemi hakkında daha detaylı daha net bilgi sahibi olmalarına yardımcı olmaktır. 13 Nisan 2017 Perşembe günü saat 18: 00'da Van Merkez İmam Hatip Lisesi konferans salonunda düzenlenecek programımıza tüm hemşerilerimiz davetlidir" dedi. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şahin'den Vefa-Der Programına Davet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement