Şahin: "Hepimizin Gurur Kaynağı" - Son Dakika
Yerel

Şahin: "Hepimizin Gurur Kaynağı"

Şahin: "Hepimizin Gurur Kaynağı"

Milliyetçi Hareket Partisi ( MHP ) Malatya Battalgazi İlçe Başkanı Gökhan Şahin, “Hemşehrimiz rahmetli Turgut Özal tarafından yaptırılan Tıp Merkezimiz hem Türkiye’de hem de Dünyada artık çok ileri seviyede, bu hepimizin gurur kaynağıdır” dedi.

21.02.2015 10:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi ( MHP ) Malatya Battalgazi İlçe Başkanı Gökhan Şahin, "Hemşehrimiz rahmetli Turgut Özal tarafından yaptırılan Tıp Merkezimiz hem Türkiye'de hem de Dünyada artık çok ileri seviyede, bu hepimizin gurur kaynağıdır" dedi.

MHP Malatya Battalgazi İlçe Başkanı Gökhan Şahin ile Yönetim Kurulu ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. İlçe Başkanı Gökhan Şahin beraberinde Başkan Yardımcılarından Yaşar İnce ve Mesut Aslangiray ile MHP Battalgazi Bayan Teşkilat Başkanı Hasibe Varol, İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Başhekimi Yrd. Doç. Dr. Mehmet Aslan'ı ziyaret ettiler.

Turgut Özal Tıp Merkezinin artık Dünya'da sayılı sağlık merkezlerinden bir tanesi olmasının mutluluğunun yaşadıklarını vurgulayan MHP Malatya Battalgazi Belediye Başkanı Gökhan Şahin, "Eski Cumhurbaşkanlarımızdan Hemşehrimiz rahmetli Turgut Özal tarafından yaptırılan Tıp Merkezimiz hem Türkiye'de hem de Dünyada artık çok ileri seviyede, bu hepimizin gurur kaynağıdır. Sizlerin ve çok değerli hekimlerimizin katkısıyla bu başarı artarak devam etmektedir. Karaciğer nakli ve kalpte artık dünyadan hasta kabul ediyorsunuz, başarınız Türkiye sınırları aşmış durumdadır. Bunun yanısıra böylesine önemli bir sağlık kuruluşunun Battalgazi sınırları içinde olması bizim adımıza ayrı bir sevinç kaynağıdır" dedi.

Turgut Özal Tıp Merkezi Başhekimi Yrd. Doç.Dr. Mehmet Aslan ise ziyaretten ötürü MHP Battalgazi İlçe Yönetimine teşekkür ederken "Turgut Özal Tıp Merkezi Battalgazi sınırları içinde ama Ülkemize ve Ortadoğuya önemli hizmetler veren bir sağlık kuruluşudur. Devletimiz, Hükümetimiz, Yönetimimiz ve tüm Malatyalıların desteğiyle inşallah daha ileri bir seviye gelmek için uğraş veriyoruz" dedi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şahin: 'Hepimizin Gurur Kaynağı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement