Şahin ile Fadıloğlu, Mahalle Olan Köyleri Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Şahin ile Fadıloğlu, Mahalle Olan Köyleri Ziyaret Etti

Şahin ile Fadıloğlu, Mahalle Olan Köyleri Ziyaret Etti

AK Parti Gaziantep Milletvekili ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayı Fatma Şahin ile Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şehitkamil ilçesine bağlı mahalle olan köyleri ziyaret ederek, vatandaşların sorunlarını dinledi.

20.01.2014 13:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Gaziantep Milletvekili ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayı Fatma Şahin ile Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şehitkamil ilçesine bağlı mahalle olan köyleri ziyaret ederek, vatandaşların sorunlarını dinledi.

30 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti'den Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday olan Fatma Şahin, AK Parti İl Başkanı Ahmet Uzer, AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Hasan Coşkun ve ilçe teşkilatı ile birlikte mahalle olan köylere ziyaret gerçekleştirdi.

Öncelikle Aktoprak Mahallesini ziyaret eden Şahin ve Fadıloğlu, bir süre vatandaşlarla sohbet ettikten sonra mahallelilerin sorunlarını dinledi. Daha sonra sırasıyla Erikli, Yığınlı ve Ülkerli köylerini ziyaret eden Şahin ve Fadıloğlu, vatandaşların istekleri doğrultusunda bol bol not aldı. Mahallelilerin sevgi gösterileriyle gerçekleşen ziyaretlerde Fatma Şahin ile Rıdvan Fadıloğlu, çocuklara oyuncak dağıttı.

BU GÜNE KADAR VERMİŞ OLDUĞUMUZ TÜM SÖZLERİMİZİ TUTTUK

Geçmişten günümüze yapılan hizmetlerle memleketin çok iyi durumlara geldiğine dikkat çeken Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, "Yeni yasa ile birlikte köy olan yerleşim yerlerimiz mahalle statüsüne geçti. Artık köy kapsamında bir yer kalmadı. Bizim verdiğimiz bir söz vardı sosyal tesisi olmayan mahallemiz kalmayacak demiştik. Bugüne kadar verdiğimiz sözünde üstüne çıkarak birçok sosyal tesis yaptık. Bundan sonrada yeni mahalle olan köylerimizde de bu sosyal tesislerimizi hayata geçireceğiz, bunun sözünü veriyoruz. Tabi ki bu hizmetler yapılırken belli bir koordinasyonla çalışıyoruz. Bu yüzden ben tüm muhtarlarımıza sizlerin tüm sorunlarını bize iletip kısa sürede çözüm ürettiğimiz için çok teşekkür ediyorum" dedi.

BU İŞ EKİP İŞİ, BU İŞ BİZİM İŞİMİZ

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayı Fatma Şahin, vatandaşlarla yapmış olduğu konuşmada, " Sizlerin sayesinde şehrinin ilk kadın milletvekili, ilk kadın bakanı olarak hizmet vermeye çalıştım. Artık önümüzde yeni bir dönem başlıyor. Artık geldiğimiz bu seviyeyi daha iyi noktalara çekmek zorundayız. Bunları yaparken de sizlerin bize vereceği destek çok önemli. Şimdi artık ne eksiklerimiz varsa ivedi bir şekilde bunları tamamlamamız gerekiyor. Bu iş ekip işi. Bu iş koordinasyon işi. Allaha çok şükür bu ekip ve koordinasyonda bizde fazlasıyla mevcut. Sağ olsun iki merkez ilçemizde çok başarılı işlere imza attılar. Onlarla birlikte yeni dönemde el ele vererek şehrimizi bulunmuş olduğu konumdan daha üst seviyelere çıkarmak bizim boynumuzun borcudur. Desteğinizi bizlerden esirgemezseniz çok daha başarılı işlere hep birlikte imza atarız" ifadelerini kullandı.

Ziyaretlerin ardından Fatma Şahin ile Rıdvan Fadıloğlu, vatandaşlar tarafından sevgi gösterileri eşliğinde uğurlandı. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şahin ile Fadıloğlu, Mahalle Olan Köyleri Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement