Şahin: "Kazanan Biz Olacağız - Son Dakika
Spor

Şahin: "Kazanan Biz Olacağız

Şahin: "Kazanan Biz Olacağız

Orduspor Teknik Direktörü Ali Şahin, Orduspor’un zor günler geçirdiğini, taraftarın desteği ile Anadolu Üsküdar 1908 Spor maçını kazanarak artık çıkışa geçmek istediklerini söyledi.

19.11.2015 15:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Orduspor Teknik Direktörü Ali Şahin, Orduspor'un zor günler geçirdiğini, taraftarın desteği ile Anadolu Üsküdar 1908 Spor maçını kazanarak artık çıkışa geçmek istediklerini söyledi.

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Orduspor, Pazar günü sahasında karşılaşacağı Anadolu Üsküdar 1908 Spor maçının hazırlıklarını sürdürdü. 19 Eylül Stadyumu'nda, teknik direktör Ali Şahin yönetiminde gerçekleştirilen antrenman ısınma hareketleri ile başladı. Dar alanda pas çalışması ile devam eden antrenman çift kale maç ile sona erdi.

Antrenman öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Orduspor Teknik Direktörü Ali Şahin, Anadolu Üsküdar 1908 Spor maçının Orduspor'un çıkış maçı olacağını belirtti.

"KAZANAN TARAF BİZ OLACAĞIZ"

Orduspor'un içinde bulunduğu durumu bildiklerini ve Anadolu Üskadar 1908 Spor maçını mutlak kazanmak zorunda olduklarını ifade eden Şahin, "Orduspor'un olduğu yer belli. Takım olarak yönetim olarak bu kötü gidişatın biran önce önüne geçmek istiyoruz. Bu durumun içerisinden yalnız çıkamayız taraftarımızla birlikte çıkmalıyız. Hazırlıklarımız devam ediyor. Sakat oyuncumuz yok, ancak kart cezalısı Yasin Öztop, maçta yer alamayacak. İnşallah Pazar günü galip gelip 3 puan alacağız ve galibiyet serisinin başlangıcı olmasını temenni ediyoruz. Rakibiz olan Anadolu Üsküdar 1908 Spor aynı bizim durumumuzda olan bir takım. Bu maçta bizim için ne kadar kurutuluş maçı ise rakibimiz içinde aynı durum olacak. Ama kazanan taraf biz olacağız. Taraftar bir takımın olmazsa olmazıdır. Orduspor'un 12. adamı, geçmiş yıllarda da olduğu gibi taraftar olmuştur. İnşallah Pazar günü 12. oyuncumuz stadyum'da olacaktır" dedi.

TARAFTARDAN BAKLAVA DOPİNGİ

Ordusporlu futbolcular antrenman sonrası taraftarların sürprizi ile karşılaştı. Orduspor taraftar grupları tarafından antrenman sonrası futbolculara çiçek verilerek baklava ikramı yapıldı. Baklava ikramında bulunan taraftarlar oyunculardan ve teknik heyetten mutlak galibiyet sözü istedi. Taraftarları yanlarında görmekten mutluluk duyduklarını dile getiren futbolcular, Anadolu Üsküdar 1908 Spor maçında galip gelmek için ellerinden geleni yapacaklarını söylediler. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Şahin: 'Kazanan Biz Olacağız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement