Şahin Mengü: Baykal ve Sav Muharrem İnce'ye Sıcak Bakıyor - Son Dakika
Güncel

Şahin Mengü: Baykal ve Sav Muharrem İnce'ye Sıcak Bakıyor

Şahin Mengü: Baykal ve Sav Muharrem İnce\'ye Sıcak Bakıyor

CHP'li eski vekil Şahin Mengü katıldığı canlı yayında "Deniz Baykal ve Önder Sav Muharrem İnce'ye sıcak bakıyorlar" dedi.

21.08.2014 01:03  Güncelleme: 01:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP eski milletvekili Şahin Mengü, Deniz Baykal'ın bir kez daha genel başkanlık düşünmediğini söyledi. Hem Deniz Baykal'ın hem de Önder Sav'ın genel başkan adayı Muharrem İnce'ye sıcak baktığını açıklayan Mengü, CHP Genel Merkezi'nin aldığı kurultay kararının doğru olduğunu; ancak 15 günlük bir süre verilmesinin demokratik olmadığını söyledi.

KILIÇDAROĞLU'NU TOPA TUTTU

24 TV'de Murat Çiçek'in CHP kurultayına ilişkin sorularını cevaplayan Mengü, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu tutarsızlıkla suçladı. Mengü, “Pazartesi bir şey söyleyip, Salı değiştiriyorsanız, Cuma günü farklı bir şey söylüyorsanız, toplumun size kalan inancı kalmıyor” sözlerini kullandı. Kılıçdaroğlu’nun kurultayı toplamasını doğru bulan Mengü, 15 günde yapılmasını demokrasiye sığmadığını anlattı.

"BAŞBAKAN'a 'DİKTATÖR' DİYECEKSİNİZ..."

Mengü, "Başbakan’ı bu konuda eleştiriyorsanız, Başbakan’ın yaptığını iddia ettiğiniz hataları yapmayacaksınız. Başbakan’a “diktatörsün” derken, siz partiyi tek adam rejimine götürecek bir tüzük değişikliğin peşine takılmayacaksınız." dedi.

"MUHARREM İNCE'YE SICAK BAKIYORLAR"

Şahin Mengü Deniz Baykal ve Önder Sav'ın gönlündeki adayı da açıkladı. "Sayın Deniz Baykal ile hem de Sav ile sürekli görüşüyorum. İkisininde çok net biliyorum ki Sayın Muharrem İnce'ye sıcak bakıyorlar" dedi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Şahin Mengü: Baykal ve Sav Muharrem İnce'ye Sıcak Bakıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • rafet AKSARI: Sn. BAYKAL sıcak-soğuk baksa ne çıkar, yarım asırdır siyaset dünyasında bir tane kalıcı yaptığını gösterir misniz? CHP'inin iktidar olmamasında en büyük etkenlerden biri. Onun için onun görüşlerini kale almıyorum. Sn kılıçdaroğlu tek olarak mücadele veriyor vekillerin büyük çoğunluğu kendi dünyasında. 10 2 Yanıtla

Advertisement