Şahin: "Türkiye'de Küflenen Demokrasi, AK Parti ile Tekrar Hayat Buldu" - Son Dakika
Yerel

Şahin: "Türkiye'de Küflenen Demokrasi, AK Parti ile Tekrar Hayat Buldu"

Şahin: "Türkiye\'de Küflenen Demokrasi, AK Parti ile Tekrar Hayat Buldu"

AK Parti Bursa Milletvekili Adayı Halide Serpil Şahin, Bursa’yı karış karış gezerek, vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

26.04.2015 12:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Bursa Milletvekili Adayı Halide Serpil Şahin, Bursa'yı karış karış gezerek, vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Nilüfer İlçesi'ne bağlı; Hasanağa, Kayapa ve Görükle mahallelerine giden Şahin, 7'den 77'ye halkın her kesimiyle görüşerek onların istek ve talepleri dinledi. Ziyaretlerde AK Parti'nin her zaman daha iyi icraatlar yapabilmek adına çalıştığına vurgu yapan Şahin, Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne (TBMM) girmesi halinde gencinden yaşlısına, işçisinden emeklisine herkesin derdine derman olmaya çalışacağını söyledi.

AK Parti Bursa Milletvekili Adayı Halide Serpil Şahin, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Bursa'nın her mahallesine giderek, halkın sorunlarını dinleyen Şahin'in son durağı, Nilüfer İlçesi'nde bulunan Hasanağa, Kayapa ve Görükle mahalleleri oldu. Buralarda vatandaşlar tarafından sevgiyle karşılanan Şahin, kendileri ile istişareler etti. 7 Haziran'da yapılacak olan genel seçimlerde Bursa'nın AK Parti'ye gereken desteği vereceğine inandığını söyleyen Şahin, "Türkiye'de küflenen demokrasi, AK Parti ile tekrar hayat buldu" dedi.

AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Celil Çolak'ın da katıldığı ziyaretlerde konuşan Şahin, AK Parti'nin Türkiye'de 13 yıldır bir devrim yaşattığını da ifade ederek, "13 yıldır, ilkeli, dürüst ve ahlaklı siyaseti ile ülkemizde küflenen demokrasiyi tekrar canlandıran partimiz, bu seçimde Türkiye'yi muhasır medeniyetler seviyesinin de üzerine çıkarmayı vaad ediyor. Ama bu halk bizim söylemlerimizin sadece vaad olarak kalmadığını çok iyi biliyor. O yüzden bize her seçimde daha da fazla teveccüh gösteriyor. Biz de milletimizden aldığımız güç ile her zaman daha iyisini yapmak ve halkımıza daha fazla hizmet etmek istiyoruz. Ben Bursa'nın tüm yapılanların farkında olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden 7 Haziran seçimlerinde Bursa, AK Parti'ye hak ettiği desteği verecektir" ifadelerini kullandı. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şahin: 'Türkiye'de Küflenen Demokrasi, AK Parti ile Tekrar Hayat Buldu' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement