Şahin, Urla Emniyet Müdürü Oldu - Son Dakika
Yerel

Şahin, Urla Emniyet Müdürü Oldu

Şahin, Urla Emniyet Müdürü Oldu

Selçuk İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Oğuzhan Şahin, Urla İlçe Emniyet Müdürü olarak atandı.

17.07.2014 17:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Selçuk İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Oğuzhan Şahin, Urla İlçe Emniyet Müdürü olarak atandı. Şahin'in yerine İzmir Trafik Denetleme Şube Müdür Yardımcısı Oktay Kaygısız tayin edildi.

18 Temmuz 2012 tarihinde İzmir Bornova İlçe Emniyet Müdür Yardımcılığından Selçuk İlçe Emniyet Müdür Yardımcılığına atanan ve 2,5 yıldır ilçede başarılı operasyonlara imza atan 4.Sınıf Emniyet Müdürü Oğuzhan Şahin, Urla Emniyet Müdürü olarak görevlendirildi. Yaklaşık 2 yıldır Selçuk'ta görev yaptığını ve böyle tarihi bir ilçede görev yapmak dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirten Şahin "Ben buradaki görevim süresince Selçuklularla birlikte hareket ederek çok güzel çalışmalar yaptığımıza inanıyorum. Selçuk halkı bize güvendi, kucakladı, biz de onlara elimizden gelen tüm gayret ve çabalarla hizmet etmeye çalıştık. Bu çalışmalarımızı mutlu, huzurlu halk desteği ile mesai arkadaşlarımla birlikte yerine getirmeye çalıştık. Ben bu anlamda çalışmalarımızda bizlere destek olan başta Kaymakamımıza, Başkanımıza, mesai arkadaşlarım olmak üzere Selçuk, Selçuk belediye ilçedeki tüm sivil toplum kuruluşu temsilcilerine ve Selçuk halkına teşekkür ediyorum" dedi.

Urla Emniyet Müdürlüğüne atanan Selçuk İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Oğuzhan Şahin'in yerine İzmir Trafik Denetleme Şube Müdür Yardımcısı Oktay Kaygısız atandı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şahin, Urla Emniyet Müdürü Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement