Şahin, Ziyaretlerini Sürdürüyor - Son Dakika
Yerel

Şahin, Ziyaretlerini Sürdürüyor

Şahin, Ziyaretlerini Sürdürüyor

AK Parti 24. Dönem Malatya Milletvekili ve 25. Dönem Milletvekili Adayı Mustafa Şahin seçim ziyaretleri kapsamında Büyükşehir Belediyesi ile Yeşilyurt ve Battalgazi belediyelerini, ayrıca Sağlık-Sen, Memur-Sen ve Meşale Derneği’ni ziyaret etti.

20.05.2015 15:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti 24. Dönem Malatya Milletvekili ve 25. Dönem Milletvekili Adayı Mustafa Şahin seçim ziyaretleri kapsamında Büyükşehir Belediyesi ile Yeşilyurt ve Battalgazi belediyelerini, ayrıca Sağlık-Sen, Memur-Sen ve Meşale Derneği'ni ziyaret etti.

7 Haziran genel seçimleri için seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Mustafa Şahin, belediyeler ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti. Mustafa Şahin'i ziyaretleri sırasında AK Parti Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten yalnız bırakmadı.

İlk olarak Yeşilyurt Belediyesi'ni ziyaret eden AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Mustafa Şahin ve Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten'i Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ve belediye başkan yardımcıları karşıladı. Yeşilyurt Belediyesi ziyareti sırasında konuşan Mustafa Şahin, "24. Dönem Milletvekilliği yaptığım sırada Meclis'te çok ender şahsiyetlerle tanışma fırsatı buldum. Bunlardan biri de Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten'dir. Kendisini AK Parti'nin dava erlerinden biri olarak tanıdım. Biz bir yerlere gelmek için bu ekip içerisinde yer almadık. İdealler uğruna ülkemizin içinde bulunduğu sıkıntılı süreçleri geride bırakıp, insanlarımızın refah düzeyini artırmak, bilinçli bir toplum oluşturmak, bugüne kadar emir komuta zinciri içerisinde yürütülen çalışmaların yerine gündemi kendi belirleyen ülke haline gelmek için çaba gösterdik" diye konuştu.

Yeşilyurt Belediyesi'nin ardından Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret eden AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Mustafa Şahin ve Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır tarafından karşılandı. AK Parti Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten'e Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır tarafından plaket ve kayısı takdim edildi. Büyükşehir Belediyesi ziyaretinin ardından Battalgazi Belediyesi'ne geçen Mustafa Şahin ve AK Parti Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten'i, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan karşıladı. Şahin ve Cuma İçten Başkan Selahattin Gürkan'la bir süre sohbet etti. Belediye ziyaretlerinin ardından sivil toplum kuruluşlarına giden Şahin, ilk olarak Memur-Sen'e bağlı Eğitim Bir-Sen'i ziyaret etti.

Eğitim Bir-Sen ziyaretinin ardından Meşale Derneği'ne geçen Mustafa Şahin burada yaptığı açıklamada, "Malatya'mızın önemli derneklerinden olan Meşale Derneği'ni ziyaret ediyoruz. Meşale Derneği bilinçli nesillerin oluşmasında yaklaşık 40 yıldır emeği geçen ve bu konuda büyük gayret gösteren, hayat çizgileri konusunda hiç taviz vermeyen bir derneğimizdir" ifadelerine yer verdi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şahin, Ziyaretlerini Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement