Şahinbey Ampute Lideri Devirdi - Son Dakika
Yerel

Şahinbey Ampute Lideri Devirdi

Türkiye Ampute Süper Ligi’nde Gaziantep’i temsil eden Şahinbey Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol takımı, lig lideri TSK Rehabilitasyon Merkezi Engelliler Spor Kulübü’nü 2-0 mağlup etti.

22.03.2015 16:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Ampute Süper Ligi'nde Gaziantep'i temsil eden Şahinbey Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol takımı, lig lideri TSK Rehabilitasyon Merkezi Engelliler Spor Kulübü'nü 2-0 mağlup etti.

Şahinbey Stadı'nda oynan karşılaşmayı Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Kulüp Başkanı Cuma Güzel, Tugay Komutanı Tuğgeneral Cemalettin Doğan ve çok sayıda taraftar izledi. İlk yarısı golsüz eşitlikle tamamlanan karşılaşmanın ikinci yarısında büyük çekişme yaşandı. Her iki takımda çok sayıda pozisyona girerken, Şahinbey Belediyesi Ampute takımı, Barış'la yakaladığı iki pozisyonu değerlendirerek karşılaşmadan 2-0 galip ayrıldı. Puanını 23'e yükselterek ligde 3'üncü sıradaki yerini koruyan Şahinbey Belediyesi Ampute takımı, liderle arasındaki puan farkını ise 4'e düşürdü.

"LİG LİDERİNİ DEVİREREK BÜYÜK BİR BAŞARIYA İMZA ATTIK"

Karşılaşmadan galip ayrıldıkları için mutlu olduklarını ifade eden Başkan Tahmazoğlu, "Centilmence bir karşılaşma oldu. TSK Rehabilitasyon Merkezi'ni konuk etmekten büyük bir mutluluk duyduk. Karşılaşmadan 2-0 galip ayrıldık. Lig liderini yenerek büyük bir başarıya imza atan takımımızı ve teknik heyeti tebrik ediyorum" diye konuştu.

Maç sonrasında Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve Tuğgeneral Cemalettin Doğan, her iki takıma baklava ikram etti. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şahinbey Ampute Lideri Devirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement