Şahinbey Ampute'ye Milli Transfer - Son Dakika
Yerel

Şahinbey Ampute'ye Milli Transfer

Şahinbey Ampute\'ye Milli Transfer

Ampute 1’inci Ligi’nde Gaziantep’i temsil eden Şahinbey Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı, milli takım forveti Fatih Şentürk’ü renklerine bağladı.

18.02.2015 10:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ampute 1'inci Ligi'nde Gaziantep'i temsil eden Şahinbey Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı, milli takım forveti Fatih Şentürk'ü renklerine bağladı.

Türkiye Ampute Futbol 1'inci Ligi'nde istikrarlı yükselişini sürdüren Şahinbey Belediyesi Ampute Futbol Takımı, Ampute Milli Takım forveti olan 26 yaşındaki Fatih Şentürk'ü düzenlenen imza töreniyle kadrosuna kattı.

CUMA GÜZEL: "HEDEF ŞAMPİYONLUK"

İmza törenine, Şahinbey Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Cuma Güzel, Fatih Şentürk, futbolcular ve kulüp yöneticileri katıldı. Takımın gidişatından memnun olduğunu söyleyen Başkan Güzel, "Ampute Futbol Takımımız, gösterdiği performans ve istikrarlı yükselişiyle gururumuz oluyor. Takımımızın hedefi şampiyonluk ve sezon sonunda da bu hedefe ulaşacaklardır. Bugün de genç kardeşimiz Fatih Şentürk'ü renklerimize bağlayarak kadromuzu güçlendirmeye devam ediyoruz. Fatih Şentürk, Milli Takımımızın forvet oyuncusu ve kariyerinde birçok başarıya imza atmış bir futbolcu. Transferimizin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

"ŞAHİNBEY'E GELDİĞİM İÇİN ÇOK MUTLUYUM"

Şahinbey'e geldiği için mutlu olduğunu söyleyen Şentürk ise, "Şahinbey Belediyesi Ampute Takımı gerçekten çok iyi bir takım. Ligde çok iyi yerlere geldi. Futbolcu arkadaşlarım çok başarılı. Şahinbey'e transfer olduğum için çok mutluyum. Bende bundan sonra arkadaşlarımla birlikte mücadele ederek takımım için elimden gelenin en iyisi yapacağım" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Fatih Şentürk kendisini mavi-beyazlı ekibe bağlayan anlaşmayı imzaladı. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şahinbey Ampute'ye Milli Transfer - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement