Şahinbey Belediye Masa Tenisi Takımı'nın Hedefi: 1. Lig - Son Dakika
Yerel

Şahinbey Belediye Masa Tenisi Takımı'nın Hedefi: 1. Lig

Şahinbey Belediye Masa Tenisi Takımı\'nın Hedefi: 1. Lig

14-16 Şubat 2014 tarihleri arasında Türkiye Masa Tenisi Federasyonu tarafından düzenlenen 2. Lig 3. etap yarışmaları Antalya Kemer’de yapıldı.

18.02.2014 10:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

14-16 Şubat 2014 tarihleri arasında Türkiye Masa Tenisi Federasyonu tarafından düzenlenen 2. Lig 3. etap yarışmaları Antalya Kemer'de yapıldı. Turnuvaya katılan Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Masa Tenisi Takımı, yapmış olduğu 8 karşılaşmanın 8'ini de kazanarak 1. Lig'e adım adım ilerliyor.

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Masa Tenisi Takımı'nın hedefi, 16-18 Mayıs 2014 tarihleri arasında Gaziantep'te yapılacak olan 2. Lig 4. etap final yarışmalarında şampiyonluğu ilan edip, 1. Lig'e çıkmak.

Şahinbey Belediye Gençlik ve spor Kulübü Başkanı Mehmet Demirbaş, sporcuları kutlayarak, "Sporcularımızı 1'nci ligde görmek istiyoruz. Antrenör ve sporcularımıza final maçında başarılar diliyorum. Ayrıca masa tenisinde bu başarılarımızın devamını sağlayan ve destekleyen Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu'na teşekkür ediyorum" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şahinbey Belediye Masa Tenisi Takımı'nın Hedefi: 1. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement