Şahinbey Belediyesi 'Bahar Kupası' Bisiklet Yarışı Başladı - Son Dakika
Yerel

Şahinbey Belediyesi 'Bahar Kupası' Bisiklet Yarışı Başladı

Şahinbey Belediyesi \'Bahar Kupası\' Bisiklet Yarışı Başladı

'Bahar Kupası' bisiklet yarışı Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nun start vermesiyle başladı.

11.04.2014 12:58  Güncelleme: 13:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

'Bahar Kupası' bisiklet yarışı Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nun start vermesiyle başladı.

Üniversite kavşağında başlayan ve 11-13 Nisan tarihleri arasında Şahinbey Belediyesi, Türkiye Bisiklet Federasyonu ve İl Gençlik Spor Müdürlüğü işbirliği kapsamında gerçekleşen yarışmaya Konya, Antalya, Kütahya, İzmit, Tekirdağ, Bursa, Bolu, Sinop, Niğde, Mersin ve Çorum illerinden 196 sporcu katıldı.

Büyük Erkekler, Genç Erkekler, Yıldız A ve B Erkekler kategorilerinde 4 grupta yarışacak olan bisikletçiler, Kilis yolu Şahinbey Anıtı güzergahından, Bostancık, Kapcağız, Töreli, Küplüce, Sarısalkım, Öğümsöğüt, Işıklı, Karadere, Dımışkılı, Beşkuyu, Zülfikar ve Sarıbaşak mahallelerini geçerek, finale gelecek.

Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran ile birlikte Büyük Erkekler kategorisinde yarışan sporcuların startını veren Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu açılış konuşmasında şunları söyledi:

"Türkiye Bisiklet Federasyonu ve İl Gençlik Spor Müdürlüğümüz işbirliği ile düzenlediğimiz Bahar kupası bisiklet yarışımıza 11 şehirden 196 sporcumuz katılmıştır. Yarışmamız Büyük Erkekler, Genç Erkekler, Yıldız A ve B Erkekler olmak üzere 4 farklı kategoride yapılacaktır. Yarışmaya katılan sporcularımıza başarılar diliyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum."

Yarışmada dereceye girecek sporcuların ödülleri 13 Nisan 2014 Pazar günü Binevler Sosyal Tesisi önünde düzenlenecek törenle verilecek. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şahinbey Belediyesi 'Bahar Kupası' Bisiklet Yarışı Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement