Şahinbey Belediyesi Hizmetleriyle Takdir Topluyor - Son Dakika
Yerel

Şahinbey Belediyesi Hizmetleriyle Takdir Topluyor

Şahinbey Belediyesi Hizmetleriyle Takdir Topluyor

Kentsel dönüşümden, konut yapımına, sosyal tesisten sokak sağlıklaştırmaya yaptığı çalışmalarla takdir toplayan Şahinbey Belediyesi, yapmış olduğu hizmet ve yatırımların yerinde görülmesi için düzenlediği gezi turlarına devam ediyor.

18.11.2013 14:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kentsel dönüşümden, konut yapımına, sosyal tesisten sokak sağlıklaştırmaya yaptığı çalışmalarla takdir toplayan Şahinbey Belediyesi, yapmış olduğu hizmet ve yatırımların yerinde görülmesi için düzenlediği gezi turlarına devam ediyor. Şahinbey Belediyesi gezi turuna katılan (GSMMMO) Gaziantep Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Hüseyin Özbay ve yönetim kurulu üyeleri Şahinbey'in çalışmalarını yerinde gördü.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nun çalışmalar hakkında bilgi verdiği gezide sırasıyla, Şelale Park, Şahinbey Köy pazarı Spor ve Eğitim Merkezi, Hanımlar Yüzme Havuzu Spor ve Kültür Merkezi, Mavikent Konutları, Şahinbey Sanayi Sitesi, Akkent Spor Köyü, Kentsel dönüşüm alanları, Çamlıca konutları, Özdemirbey caddesi yol genişletme çalışması, Yeşilvadi Konutları, içerisinde 1 milyon 700 bin metrekare Türkiye'nin en büyük parkının yapıldığı Yeşilvadi Projesi, Sokak sağlıklaştırma alanları ve Şahinbey Parkı gezildi.

Şahinbey'de ilçenin her bölgesine eşit hizmet yapıldığını gördüklerini ifade eden Gaziantep Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Hüseyin Özbay, "Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, Akkent ve Mavikent gibi yeni mahalleler açmış ve her bölgede ayrı bir cazibe merkezi oluşturmuştur. Tarihi dokunun gün yüzüne çıkartılması ve kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilçenin yenilenmesi adına önemli çalışmalar yapılmıştır. Bu tür hizmetler halkın faydalanacağı kalıcı çalışmalardır. Yaptığı tüm bu çalışmalardan dolayı kendisine teşekkür ediyorum" dedi.

Gaziantep'in kozmopolite bir yapıya sahip olduğunu kaydeden Gaziantep Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Ağar ise, "bu gezide Şahinbey Belediyemiz halkın talebine ve ihtiyacına göre hizmet yaptığını gördük. Konut, park, yollar ve sosyal yaşam alanları gibi her konuda çalışma yapılmıştır. Böyle önemli ve güzel çalışmaları yapan ve aynı zamanda meslektaşımız olan Başkanımızı tebrik ediyorum. Gaziantepliye hak ettiği hizmeti sunuyor" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şahinbey Belediyesi Hizmetleriyle Takdir Topluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement