Şahinbey Belediyesi'nden 20 Bin Öğrenciye Çanta ve Kırtasiye Desteği - Son Dakika
Yerel

Şahinbey Belediyesi'nden 20 Bin Öğrenciye Çanta ve Kırtasiye Desteği

Şahinbey Belediyesi\'nden 20 Bin Öğrenciye Çanta ve Kırtasiye Desteği

Yeni eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla birlikte harekete geçen Şahinbey Belediyesi, ilçede bulunan okullardaki 20 bin öğrenciye çanta ve kırtasiye dağıtım geleneğini bu yılda sürdürdü.

02.10.2015 17:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeni eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla birlikte harekete geçen Şahinbey Belediyesi, ilçede bulunan okullardaki 20 bin öğrenciye çanta ve kırtasiye dağıtım geleneğini bu yılda sürdürdü..

Dumlupınar Mahallesinde bulunan Ertuğrulgazi İlkokulu'nda gerçekleştirilen çanta ve kırtasiye dağıtım törenine, Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları, İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yanmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü, Yasin Tepe okul öğretmenleri ve öğrenciler katıldı. Şahinbey Belediyesi tarafından getirilen çanta ve kırtasiye malzemelerini öğrencilere dağıtan Yerlikaya ve Tahmazoğlu, öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirerek yeni eğitim yılında başarı diledi.

"AMACIMIZ EĞİTİME DESTEK OLMAK"

Başkan Tahmazoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, 2009 yılından bu yana her yeni öğretim yılının başlamasıyla birlikte öğrencilere kırtasiye desteği verdiklerini söyledi. Bu yılda 20 bin öğrenciye kırtasiye desteği sağlayarak toplamda 58 bin 118 öğrenciye ulaşacaklarını ifade eden Tahmazoğlu, "Öncelikle 2015-2016 Eğitim ve öğretim yılının hayırlı olmasını diliyor, öğrencilerimize başarılar diliyorum. Her yıl olduğu gibi bu yılda özellikle maddi imkanları az olan öğrencilerimize kırtasiye yardımımız devam ediyor. Okulumuzun açıldığı bu haftada zaten devletimiz öğrencilerimize kitap desteği sağlıyor. Bizde bu yıl içerisinde bizde Şahinbey Belediyesi olarak, çanta, defter, kalem, sulu boya, pastel boya, silgi, kalem tıraş, sözlük gibi kırtasiye malzemesi veriyoruz. Amacımız eğitime bu anlamda destek olmak" dedi.

Kırtasiye dağıtımının ilçe genelindeki okullarda devam edeceği bildirildi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şahinbey Belediyesi'nden 20 Bin Öğrenciye Çanta ve Kırtasiye Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement