Şahinbey Belediyesi'nden Anlamlı Hediye - Son Dakika
Yerel

Şahinbey Belediyesi'nden Anlamlı Hediye

Şahinbey Belediyesi\'nden Anlamlı Hediye

Şahinbey Belediyesi bünyesinde bulunan Özdemirbey Sosyal Tesisleri’nde Kuran-ı Kerim öğrenen kursiyerlere sertifika ve Kuran-I Kerim dağıtıldı.

08.05.2015 19:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şahinbey Belediyesi bünyesinde bulunan Özdemirbey Sosyal Tesisleri'nde Kuran-ı Kerim öğrenen kursiyerlere sertifika ve Kuran-I Kerim dağıtıldı.

Şahinbey Belediyesi tarafından Kur'an-ı öğrenen kadınlara ve çocuklara kuran dağıtımı yapıldı. Özdemirbey Sosyal Tesisleri'nde Kuran-ı Kerim kursu gören kursiyerler, Şahinbey Belediye Başkan Mehmet Tahmazoğlu ve Şahinbey ilçe Müftüsü Musa İmamoğlu'nun elinden Kuran-ı Kerim ve sertifikalarını aldı.

EN GÜZEL HEDİYE

Kuran tilavetiyle başlayan dağıtım, küçük kızların ilahi okumasıyla devam etti. Duygusal anların yaşandığı dağıtımda, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu Kuran-ı Kerim hakkında önemli bilgiler verdi.

Başkan Tahmazoğlu, İslamiyet ve Sevgili Peygamber'imizin sünnetlerinin, bizim için büyük bir nimet olduğunu belirterek, şunları söyledi:

"Kur'an-ı Kerim büyük bir nimet, siz geldiniz bunu öğrendiniz. Allah sizden razı olsun, öğreten hocalarımıza da size de çok teşekkür ediyorum. Eğer dünyada huzur istiyorsak, ahireti kazanmak istiyorsak tek yol İslamiyet'ten geçiyor. İslam'ın emirlerine uymaktan geçiyor. Aile huzurumuzda öyle evladımızla olan huzurumuzda öyle işimizin huzuru öyle ahirette huzur istiyorsak tek yol bu tesisimizde buna vesile oluyor. Allah razı olsun, geldiniz, sizler burayı şenlendirdiniz. Siz gelmeseniz buranın bir anlamı yok. Hepsi birbirini tamamlıyor. Daha güzel hizmetlere vesile olsun inşallah."

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nun konuşmasının ardından Kuran-ı Kerim öğrenen kursiyerlere sertifika ve Kuran-ı Kerim dağıtıldı. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şahinbey Belediyesi'nden Anlamlı Hediye - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement