Şahinbey Belediyesi'nin 'Çölyak Hastalarına' Yardımı Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Şahinbey Belediyesi'nin 'Çölyak Hastalarına' Yardımı Devam Ediyor

Şahinbey Belediyesi\'nin \'Çölyak Hastalarına\' Yardımı Devam Ediyor

Şahinbey Belediyesi’nin ‘çölyak hastalarına’ yönelik yaptığı ‘un yardımı’ devam ediyor.

22.01.2015 12:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şahinbey Belediyesi'nin 'çölyak hastalarına' yönelik yaptığı 'un yardımı' devam ediyor.

Şahinbey Belediye Başkan Yardımcısı Cuma Güzel, çölyak hastası kardeşine yardım paketi almaya gelen Hatice'nin okulu bıraktığını öğrenince, eğitimine devam etmesi için talimat verdi.

Şahinbey Belediyesi Sosyal Yardım Müdürlüğü Şefkat Mağazası'nda yapılan yardımlar, çölyak hastaları ve yakınlarına verilirken, Şahinbey Belediye Başkan Yardımcısı Cuma Güzel, yardımları bizzat kendisi dağıttı. Hastaneden alınılan rapor doğrultusunda hazırlanan yardım paketleri ailelere verilirken, paketlerin içerisinde çölyak hastalarının tüketeceği un bulunuyor.

HATİCE, OKUL SÖZÜNÜ ALDI

Çölyak hastası kardeşine yardım paketi almak için annesi ile birlikte mağazaya gelen 18 yaşındaki Hatice Soyal, Başkan Yardımcısı Cuma Güzel ile sohbet etti. Sohbet esnasında Hatice'nin okulu terk ettiğini öğrenen Güzel, "Tekrar okula gitmek ister misin" diye sordu. Güzel, Hatice'den "Okula tekrar dönmek istiyorum" cevabını alınca, gerekli çalışmaların başlaması için talimat verdi.

"1905 AİLEYE ÜCRETSİZ VERDİK"

Belediye olarak bu yardımları uzun süre yaptıklarını ifade eden Cuma Güzel, çölyak hastası olan herkese un yardımı yaptıklarını söyledi. Güzel, "Bunu sürekli yapıyoruz. Çünkü dağıttığımız un kolay bulunmayan bir mamuldür. Vatandaşlarımıza ücretsiz olarak dağıtıyoruz. Şu ana kadar 1905 aileye bu yardımları verdik. Toplam 19 bin 50 kilogram un dağıttık. Bunları dağıtmaya devam edeceğiz. Başka ürünler de dağıtma çalışmalarımız var. Vatandaşımıza destek olmaya çalışıyoruz" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şahinbey Belediyesi'nin 'Çölyak Hastalarına' Yardımı Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement