Şahinbey Belediyesi Ramazan Etkinlikleri Dolu Dolu Geçti - Son Dakika
Yerel

Şahinbey Belediyesi Ramazan Etkinlikleri Dolu Dolu Geçti

Şahinbey Belediyesi Ramazan Etkinlikleri Dolu Dolu Geçti

Şahinbey Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen ve 4 gün boyunca devam eden 4.Ramazan etkinlikleri muhteşem finalle son buldu.

22.07.2013 13:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şahinbey Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen ve 4 gün boyunca devam eden 4. Ramazan etkinlikleri muhteşem finalle son buldu.

Şahinbey Parkı'nda düzenlenen ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinlik, Karagöz-Hacivat gösterileri ile başladı. Hafız Suat Göztok Hocanın Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından sahne alan Tasavvuf Müziği Sanatçısı Abdurrahman Önül, eserlerini etkinlik alanını dolduran binlerce kişiyle birlikte seslendirdi. Gece, Bosna Hersek'ten gelen ezgi sanatçısı Armin Muzaferija ve Sanatçısı Abdurrahman Önül'ün dueti ile son buldu.

Ramazan ayının manasına uygun düzenlenen etkinliklerle vatandaşların Ramazanı dolu dolu yaşamasının sağlandığını ifade eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, "İlk olarak ihtiyaç sahibi ailelerimiz için 15 bin adet gıda paketi yardımında bulunuyoruz. Beş bölgede kurduğumuz iftar çadırlarımızda Ramazan ayı boyunca 80 bin vatandaşımız iftar yapma imkanı sağlıyoruz. Yine aşevimizden her gün 6 bin ailemize yemek ikramında bulunuyoruz. Ramazanın manasına uygun 78 mahallemizde etkinlik düzenliyoruz. Şahinbey Parkımızda ise 4 gün boyunca hafızlarımızın Kur'an-ı Kerim tilaveti sunduğu etkinlikte ulusal çapta sanatçılarımızı getirerek, halkımızla buluşturduk. Amacımız Ramazanın ruh ve manasına uygun olarak halkımızın beklentileri içerisinde bunu yaşamaktır. Ben halkımıza katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şahinbey Belediyesi Ramazan Etkinlikleri Dolu Dolu Geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement