Şahinbey Belediyesi Sosyal Tesislerinde 198 Bin 439 Kişiyi Faydalandı - Son Dakika
Yerel

Şahinbey Belediyesi Sosyal Tesislerinde 198 Bin 439 Kişiyi Faydalandı

Şahinbey Belediyesi Sosyal Tesislerinde 198 Bin 439 Kişiyi Faydalandı

Son 5 yılda 198.439 kişinin faydalandığı Şahinbey Belediyesi Gençlik Merkezi ve Sosyal Tesisleri’nde 15 Eylül 2014 tarihine kadar 30 ayrı branşta yeni dönem kurs kayıtları başladı.

08.09.2014 15:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Son 5 yılda 198.439 kişinin faydalandığı Şahinbey Belediyesi Gençlik Merkezi ve Sosyal Tesisleri'nde 15 Eylül 2014 tarihine kadar 30 ayrı branşta yeni dönem kurs kayıtları başladı.

Halk üniversitesi gibi hizmet veren gençlik merkezi ve sosyal tesislerde 7'den 77'ye her yaşta insanın faydalandığını ifade eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, "Göreve geldiğimizde 11 olan ve aynı anda 2 bin 300 civarında kursiyerin faydalandığı sosyal tesis sayımızı 65'e çıkardık. Şuanda 41 binin üzerinde kursiyerimiz aynı anda tesislerimizden faydalanma imkanı bulmaktadır. Sosyal belediyecilik anlayışı ile hareket ederek, tesislerimizde meslek edindirme, eğitim ve spor alanında yapılan çalışmalara ayrı bir önem verdik. Son 5 yılda gençlik merkezi ve sosyal tesislerimizde 198 bin 439 vatandaşımız faydalanmıştır. Yeni dönem kayıtlarımız başlamış olup, 30 ayrı branşta kayıtlarımız 15 Eylül tarihine kadar devam etmektedir. Meslek edindirme kurslarımız kapsamında Bilgisayar işletmenliğini, Bilgisayarlı muhasebe, Hasta kabul, Antep işi, Dekoratif ev tekstili, Makine nakışı, Cilt bakımı ve makyaj, Saç bakımı ve Yapımı ile Geleneksel el sanatları kurslarımız bulunmaktadır. Eğitim kurslarımız kapsamında ise, İngilizce, Arapça, Türkçe-Arapça, Osmanlıca, Anasınıfı, Diksiyon, Hızlı okuma, Matematik, Okuma ve yazma, TEOG, YGS-LYS, Aile içi eğitim, Kur'an Kursu, Etüt ve rehberlik kursları yanı sıra Satranç, Bağlama, Gitar, Keman, Kara Kalem-Yağlı Boya Resim, Step-Aerobic-Fitness, Halk Oyunları-Bale kurslarımız bulunmaktadır" dedi.

TESİS YAPMAK İÇİN KAMULAŞTIRMALAR YAPIYORUZ

Sosyal tesis yapımına büyük önem verdiklerini kaydeden Başkan Tahmazoğlu, "Birçok mahallemizde tesis yapacak yer olmadığı için kamulaştırmalar yaparak, yeni tesisler yaptık. Yaptığımız tesislerimiz semt sakinlerinin ikinci adresi haline geliyor. Bölge halkının talebine göre tesislerimizde kurslar açıyoruz" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şahinbey Belediyesi Sosyal Tesislerinde 198 Bin 439 Kişiyi Faydalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement