Şahinbey Belediyesi Yaz Spor Okulu Kayıtları Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Şahinbey Belediyesi Yaz Spor Okulu Kayıtları Devam Ediyor

Şahinbey Belediyesi Yaz Spor Okulu Kayıtları Devam Ediyor

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü tarafından bu yıl 6’ncısı düzenlenen Yaz Spor Okulu kayıtları başladı.

16.06.2015 11:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü tarafından bu yıl 6'ncısı düzenlenen Yaz Spor Okulu kayıtları başladı.

Futbol, Basketbol, Voleybol, Karate, Tekvando, Masa Tenisi, Halk Oyunları, satranç ve yüzme kursları olmak üzere 9 branşta devam eden yaz spor okulu kayıtları, Binevler Mahallesinde bulunan Şahinbey Stadı ve Karataş Mahallesi'ndeki Şahinbey Kapalı Spor Salonunda alınıyor.

Yaz Spor Okulu kayıtları ile ilgili açıklama yapan Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Cuma Güzel, "Şahinbey Belediye Gençlik ve spor Kulübü tarafından düzenlenen yaz okulu kurslarımız 15 Haziran 2015 tarihinde başlayıp 15 Ağustos 2014 tarihinde son bulacaktır. Gençlerimizi yaz tatilinde kötü alışkanlıklardan uzak tutmak adına spor salonlarımıza çekeceğiz" dedi.

Güzel, açıklamasında şunları kaydetti: "Şahinbey ilçemizde yaz spor okulları ile tüm Gaziantepli gençlerimizi spor alanlarımıza çekmek istiyoruz. Yaz spor okulları ile Öğrenciler bir eğitim sezonu sonunda tatillerini eğlenerek, arkadaşlıklarını geliştirerek hem de öğrenerek değerlendiriyor. Geleneksel hale getirilen yaz spor okullarımız ile hem çocuklar güven içerisinde, hem de aileler huzur içerisinde tatillerini değerlendirmektedir. Bu konuda bizden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu'na çok teşekkür ediyorum"

Yaz spor okuluna kayıt olmak için aileleri ile birlikte gelen öğrenciler, yaz tatilini spor yaparak değerlendirmek için yaz kurslarına kayıt olduklarını belirtirken, aileleri ise, böyle bir imkanı kendilerine sunduğunu için Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'na teşekkür etti. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şahinbey Belediyesi Yaz Spor Okulu Kayıtları Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement