Şahinbey Belediyesinden Doğudaki Karakollara Tebrik Kartı - Son Dakika
Güncel

Şahinbey Belediyesinden Doğudaki Karakollara Tebrik Kartı

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Ramazan Bayramı öncesinde doğu illerinde bulunan 127 karakola bayram tebrik kartı gönderdi.

01.07.2016 16:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Ramazan Bayramı öncesinde doğu illerinde bulunan 127 karakola bayram tebrik kartı gönderdi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Başkan Tahmazoğlu, Türkiye'nin bekası için hayatlarını ortaya koyan güvenlik güçlerine moral verecek önemli bir adım attı.

Doğuda illerinde bulunan, 127 karakolu için üzerinde "Size Minnettarız" yazılı bayram tebrik kartları, Tahmazoğlu tarafından, Fevzi Çakmak Postanesinden gönderildi.

Tahmazoğlu, güvenlik güçlerinin Türkiye'nin ve Türk Bayrağının bekası için hayatlarını ortaya koyduğuna dikkati çekerek, şunları kaydetti:

"Peygamber Efendimizin (s.a.v.), 'Allah yolunda bir gün nöbet tutmak dünyadan ve üzerindeki şeylerden hayırlıdır.' hükmünce son zamanlarda ağır şartlar altında görev ve sorumluklarını kusursuz bir şekilde yerine getirip, yurt içi ve yurt dışı barışı sağlamak için yoğun çaba göstererek tüm dünyaya sesini gür sesle duyuran ulusal güvenliğimizin, milli menfaatlerimizin korunmasında en etkili gücümüz olan Türk Silahlı Kuvvetlerimizin ve değerli polislerimizin cesaretli, disiplinli ve fedakar mensuplarının Ramazan Bayramını en kalbi duygularımla kutlarım."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şahinbey Belediyesinden Doğudaki Karakollara Tebrik Kartı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement