Şahinbey Belediyespor Süper Ligde - Son Dakika
Yerel

Şahinbey Belediyespor Süper Ligde

Şahinbey Belediyespor Masa Tenisi Takımı 1. Lig dördüncü etap karşılaşmalarında aldığı başarılı sonuçlarla Masa Tenisi Süper Ligine yükseldi.

11.05.2015 10:31  Güncelleme: 10:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şahinbey Belediye spor Masa Tenisi Takımı 1. Lig dördüncü etap karşılaşmalarında aldığı başarılı sonuçlarla Masa Tenisi Süper Lig'ine yükseldi.

Şahinbey Belediyesi bir çok dalda olduğu gibi spor dalında da aldığı başarılarla ön plana çıkıyor. Şahinbey Belediyespor bünyesinde bulunan Masa Tenisi Takımımız Ankara'da yapılan 1. Lig 4. Etap müsabakalarında, oynadığı 7 maçın dördünden galip ayrılarak Masa Tenisi Süper Lige Çıkmaya hak kazandı.

BAŞKANA ARMAĞAN

Alınan başarılı sonuçların ardından sporcular ve yönetimde büyük sevinç yaşandı. Karşılaşma sonrasında sporcular ve teknik ekip spora vermiş olduğu destekten dolayı Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'na teşekkür ederek, "Şahinbey Belediye Spor Kulübümüz diğer branşlar da olduğu gibi masa tenisinde de önemli bir başarı elde etmiştir. Bildiğiniz gibi Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu enlerin ve ilklerin başkanı, bu noktada sporda da başarının olmasını istiyor ve alt yapıya büyük önem veriyor. Sporda başarının olması adına her türlü desteği spora ve sporcuya vermektedir "dediler. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şahinbey Belediyespor Süper Ligde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement