Şahinbey'de 23 Nisan Kutlamaları Başladı - Son Dakika
Yerel

Şahinbey'de 23 Nisan Kutlamaları Başladı

Şahinbey\'de 23 Nisan Kutlamaları Başladı

Şahinbey Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında ilköğretim okullarında çocuk şenliği düzenliyor.

15.04.2015 16:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şahinbey Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında ilköğretim okullarında çocuk şenliği düzenliyor.

Şahinbey Belediyesi tarafından organize edilen çocuk şenlikleri kapsamında, mobil araçla ziyaret edilen ilkokullarda tiyatro gösterileri, palyaçolarla eğlence, çuval içinde yürüme, yumurta taşıma ve ip çekme oyunları, Mini Kulüp Dünya Çocukları dans gösterileri yapılıyor. Her gidilen okulda günde 2 seans olarak düzenlenen eğlencelere katılan küçük öğrenciler, eğlenerek stres atarken aileleri de öğrencileri yalnız bırakmıyor. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen eğlencelerin geleneksel hale geldiğini belirterek, "Bu özel gün öncesi ilçemizdeki ilkokulları mobil aracımızla ziyaret ederek burada eğitim alan küçük öğrencilerimizin eğlenmesini sağlıyoruz. Öğrencilerimizden ve ailelerinden gelen tepkiler çok güzel. Hem çocuklarımızın eğlenmesini sağlıyoruz hem de geleneksel oyunlarımızı oynatarak çocuklarımızın bu oyunları unutmamasını sağlıyoruz. Ayrıca 23 Nisan günü Şahinbey Parkımız'da yine geleneksel hale getirdiğimiz Uçurtma Şenliği düzenlenecek. Bütün çocuklarımızı ve ailelerini de bu şenliğe davet ediyoruz. Ben, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyor, çocuklarımıza derslerinde başarılar diliyorum" diye konuştu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında ilköğretim okullarında düzenlenen çocuk şenliğinin devam edeceği bildirildi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şahinbey'de 23 Nisan Kutlamaları Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement