Şahinbey'de 7'den 77'ye Eğitim - Son Dakika
Yerel

Şahinbey'de 7'den 77'ye Eğitim

Şahinbey\'de 7\'den 77\'ye Eğitim

Şahinbey Belediyesi İstiklal Sosyal Tesisinde açılan bilgisayar kursunda 62 yaşındaki Abut Sağırlıbaş bilgisayar kullanmasını öğrendi.

07.07.2015 14:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şahinbey Belediyesi İstiklal Sosyal Tesisinde açılan bilgisayar kursunda 62 yaşındaki Abut Sağırlıbaş bilgisayar kullanmasını öğrendi.

Küçük büyük 7'den 77'ye herkese eğitim veren Şahinbey Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde 82 yaşında Kuran-ı Kerim öğrenen Ali Zorlu'dan sonra şimdi de 62 yaşındaki AbutSağırlıbaş, bilgisayar kursunda bilgisayar öğrendi.

Daha önce bilgisayar üzerine hiçbir eğitim almayan Sağırlıbaş, Şahinbey Belediyesi'nin açmış olduğu kursta teknolojinin ve çağın gereksinimi olan bilgisayar kullanmasını öğrendi.

"HİÇ BİLENLERLE BİLMEYENLER BİR OLUR MU?"

Şahinbey Belediyesine bağlı İstiklal Sosyal Tesis'inde bilgisayar kullanmasını öğrenen Sağırlıbaş, öğrenmenin yaşının olmadığını belirterek, "Kuran-ı Kerim de dahi buyuruyor ki, "Hiç Bilenlerle Bilmeyenler Bir olur mu?" bu amaçla öğrenmeye çalışıyorum. Öğrenmenin yaşı yoktur. Hangi yaşta olursan ol mutlaka yeni bilgiler öğrenmeliyiz. Şahinbey Belediyesindeki kurslarda yazı yazmayı ve bilgisayar kullanmasını öğrendim. Bu imkanları bize ver Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu'na çok teşekkür ederim" dedi.

Eğitim gören diğer öğrenciler ise yapılan hizmetlerden dolayı oldukça memnun olduklarını belirterek, "Eksiklerimizi bu tesislerde giderdik. İş yerlerinde çalışmak istesek bilgisayar bilmediğimiz için kabul görmüyorduk. Şimdi ise burada bu eksikliğimi giderdim. Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu'na sonsuz teşekkürler ediyorum" diye konuştular - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şahinbey'de 7'den 77'ye Eğitim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement