Şahinbey'de Asfalt Sezonu Açıldı - Son Dakika
Yerel

Şahinbey'de Asfalt Sezonu Açıldı

Şahinbey\'de Asfalt Sezonu Açıldı

Şahinbey Belediyesi, havaların ısınmasıyla birlikte asfalt çalışmaları başlattı.

17.04.2015 12:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şahinbey Belediyesi, havaların ısınmasıyla birlikte asfalt çalışmaları başlattı.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Yeditepe Mahallesindeki asfalt çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Şahinbey Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Yeditepe Mahallesindeki yollara asfaltlama çalışmalarına başlarken, çalışmalara katılarak incelemelerde bulunan Başkan Tahmazoğlu, ekiplerden bilgiler aldı.

Başkan Tahmazoğlu, bahar mevsiminin gelmesiyle birlikte yeni açılan yollar başta olmak üzere ilçe genelinde asfalt seferberliği başlattıklarını ifade ederek, "Yağışların sona ermesiyle birlikte asfalt sezonumuzu açtık. Yaklaşık bir haftadan buyana çalışmalarımızı yapıyoruz. Bu gün Yeditepe Mahallemizdeydik. Sadece burayı değil yeni açılan tüm cadde ve sokaklarımızda, yoğun bir şekilde asfaltlama çalışmamızı sürdürüyoruz. Buradan sonra Sanayi sitemiz, Çamlıca Konutlarımız ve diğer mahallelerimizdeki asfaltlama taleplerini hızlı bir şekilde karşılayacağız. Çünkü asfaltımızı kendimiz üretiyoruz. Saatte 200 ton asfalt üretme kapasitesi olan bir tesise sahibiz" dedi.

Trafiği büyük ölçüde rahatlatacak olan Havaalanı-Burç kavşağı arasında açılan yeni yolda asfalt çalışmalarının devam ettiğini belirten Başkan Tahmazoğlu şöyle konuştu:

"Şehir içi trafiği rahatlatmak için Havaalanını, Burç kavşağına bağlayan 12 şeritli 12 kilometre uzunluğunda yol yaptık. Bu yolumuzu büyük ölçüde asfaltlamıştık. Asfaltlanmayan 6 kilometrelik kısmı ise 1 ay içerisinde tamamlamayı planlıyoruz. Yeditepe de ki asfalt çalışmasının ardından, bu yola geçeceğiz. Yolumuzu kaldırımları da tamamlanmış şekilde vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız."

Vatandaşlar yapılan asfalt çalışmalarından memnunluk duyduklarını belirterek, "Burası tozdan geçilmiyordu. Şimdi ise güzel ve temiz bir görüntü ortaya çıktı Şahinbey Belediyesine ve Başkanımız Tahmazoğlu'na teşekkür ediyoruz" dediler.

Çalışmaların yapıldığı yerlerde, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Tahmazoğlu, yanına gelen çocuklara oyuncak hediye etti. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şahinbey'de Asfalt Sezonu Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement