Şahinbey'de Cami Temizlikleri Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Şahinbey'de Cami Temizlikleri Devam Ediyor

Şahinbey\'de Cami Temizlikleri Devam Ediyor

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, ilçe genelindeki camilerin düzenli olarak temizlendiğini Ramazan Ayı boyunca da temizleme işlerinin devam edeceğini söyledi.

12.06.2015 10:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, ilçe genelindeki camilerin düzenli olarak temizlendiğini Ramazan Ayı boyunca da temizleme işlerinin devam edeceğini söyledi.

Vatandaşların sağlıklı ve huzurlu bir şekilde ibadet edebilmeleri için tüm ayrıntıları gözden geçiren ve düzenli olarak camilerde iç ve dış mekan temizliği yapan Şahinbey Belediyesi, Temizlik İşleri Müdürlüğü, Ramazan Ayı'nda da temizlik işlerine devam edecek. 3 cami temizlik ekibi ile ilçe genelindeki camilerin tamamını düzenli bir program dahilinde temizleyen ekipler, camilerdeki halıları yıkayarak ibadetlerin daha nezih ortamlarda yapılmasını sağlıyor.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, ilçedeki cadde ve sokakların düzenli olarak temizlendiğini, bununla birlikte cami temizliklerinin de düzenli olarak yapıldığını belirterek, "Şahinbey Belediyesi olarak camilerimizin temizliğini yapıyoruz. Mutlaka her 15 günde bir camilerimize girerek genel temizliğini yapıyoruz. Ayda 1 defe da camilerde ki halılar otomatik yıkama makineleri ile yıkanıyor. Mübarek Ramazan ayı öncesi bütün camilerimizi temizliyoruz. Yine 11 ay boyunca da bu temizlik işi düzenli olarak yapılıyor. Böylelikle vatandaşlarımızın çok daha nezih ve temiz bir ortamda ibadet etmesini sağlayacağız. Ben Ramazan Ayı'nın ülkemize, İslam alemine hayırlar getirmesini diliyorum" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şahinbey'de Cami Temizlikleri Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement