Şahinbey'de Cami Temizlikleri Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Şahinbey'de Cami Temizlikleri Devam Ediyor

Şahinbey\'de Cami Temizlikleri Devam Ediyor

Gaziantep’in Şahinbey İlçe Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, ilçe genelindeki camilerin düzenli olarak temizlendiğini Kurban Bayramı öncesinde de temizleme işlerinin devam ettiğini söyledi.

20.09.2015 12:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep'in Şahinbey İlçe Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, ilçe genelindeki camilerin düzenli olarak temizlendiğini Kurban Bayramı öncesinde de temizleme işlerinin devam ettiğini söyledi.

Vatandaşların sağlıklı ve huzurlu bir şekilde ibadet edebilmeleri için tüm ayrıntıları gözden geçiren ve düzenli olarak camilerde iç ve dış mekan temizliği yapan Şahinbey Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Kurban Bayramı öncesinde de temizlik işlerine devam ediyor. 3 cami temizlik ekibi ile ilçe genelindeki camilerin tamamını düzenli bir program dahilinde temizleyen ekipler, camilerdeki halıları yıkayarak ibadetlerin daha nezih ortamlarda yapılmasını sağlıyor.

TAHMAZOĞLU: "VATANDAŞLARIMIZIN DAHA TEMİZ BİR ORTAMDA İBADET ETMESİNİ SAĞLIYORUZ"

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, ilçedeki cadde ve sokakların düzenli olarak temizlendiğini, bununla birlikte cami temizliklerinin de düzenli olarak yapıldığını belirterek, "Şahinbey Belediyesi olarak camilerimizin temizliğini yapıyoruz. Mutlaka her 15 günde bir camilerimize girerek genel temizliğini yapıyoruz. Otomatik yıkama makineleri cami halılarımızın tamamını mutlaka yıkıyoruz. Mübarek Kurban Bayramı öncesi bütün camilerimizi temizliyoruz. Böylelikle vatandaşlarımızın çok daha nezih ve temiz bir ortamda ibadet etmesini sağlayacağız" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şahinbey'de Cami Temizlikleri Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement