Şahinbey'de Ramazan Bayramı Öncesi Toplu Temizlik - Son Dakika
Yerel

Şahinbey'de Ramazan Bayramı Öncesi Toplu Temizlik

Şahinbey\'de Ramazan Bayramı Öncesi Toplu Temizlik

Şahinbey Belediyesi’nin kent içini daha yaşanabilir kılmak ve tertemiz bir Şahinbey oluşturmak için kurduğu toplu temizlik ekipleri Ramazan Bayramı öncesi sahaya inerek ilçenin muhtelif semtlerinde temizlik yaptı.

15.07.2015 15:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şahinbey Belediyesi'nin kent içini daha yaşanabilir kılmak ve tertemiz bir Şahinbey oluşturmak için kurduğu toplu temizlik ekipleri Ramazan Bayramı öncesi sahaya inerek ilçenin muhtelif semtlerinde temizlik yaptı.

Şahinbey Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından oluşturulan ekipler, sırayla ilçe genelinde mahallelerde çalışma yaparak Ramazan Bayramı öncesinde bütün sokakları, boş arsaları, parkları ve caddeleri temizledi.

"SOKAKLAR PIRIL PIRIL OLDU"

Mahalle sakinlerinin yapılan toplu temizlik çalışmalarından oldukça memnun olduğunu kaydeden Bostancı Muhtarı Halil Atıcıbaşı, "Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu'na ve ekibine temizliğe büyük önem verdiği için mahallem adına çok teşekkür ediyorum. Mahallemizde çöplerimiz düzenli olarak alınıyor. Bununla birlikte Toplu temizlik ekipleri mahallemizdeki boş arsalar dahil tüm sokaklarımızı temizledi. Ramazan Bayramı'na günler kala yapılan toplu temizlik ile sokaklarımız pırıl pırıl oldu. Böylelikle bayrama da temiz ortamda girmiş oluyoruz. Şahinbey Belediyemizde isteklerimiz olduğu zaman anında cevap veriyor ve her anlamda hizmet sunuyor. Yapılan tüm çalışmalardan çok memnunuz. Başkanımıza ve ekibine tekrar çok teşekkür ediyorum" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şahinbey'de Ramazan Bayramı Öncesi Toplu Temizlik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement