Şahinbey'de Yer Gök "Kırmızı Beyaz" - Son Dakika
Yerel

Şahinbey'de Yer Gök "Kırmızı Beyaz"

Şahinbey\'de Yer Gök "Kırmızı Beyaz"

Yaşanan terör olaylarını protesto etmek için vatandaşlara ücretsiz bayrak dağıtan Şahinbey Belediyesi, ilçedeki caddeleri de Türk bayraklarıyla donatıyor.

10.09.2015 16:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yaşanan terör olaylarını protesto etmek için vatandaşlara ücretsiz bayrak dağıtan Şahinbey Belediyesi, ilçedeki caddeleri de Türk bayraklarıyla donatıyor.

Son günlerde artarak devam eden terör olaylarını protesto etmek ve birlik, beraberlik mesajı vermek için vatandaşlara on binlerce bayrak dağıtan Şahinbey Belediyesi, cadde ve sokakları da Türk bayraklarıyla süslüyor. Zabıta ekipleri belediye hizmet binası önünde ve belirlenen noktalarda Türk Bayrağı dağıtımı yapmaya devam ederken, Destek Hizmetler Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerde Şehitler Caddesi, Atatürk Bulvarı, Gaziler Caddesi gibi kentin önemli noktalarına Türk Bayrağı asıyor.

Caddelere asılan bayrakları gören esnaflar ve vatandaşlar yapılan uygulamanın çok anlamlı olduğunu söyledi. Terör karşı birlik ve beraberlik günü olduğunu ifade eden vatandaşlar, Şahinbey Belediyesi'nin bu anlamda farklı ve güzel işlere imza attığını söyleyerek Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'na ve belediye çalışanlarına teşekkür ettiler.

Bayrak dağıtımı ile cadde ve sokakların bayraklarla donatılmasına devam edileceği bildirildi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şahinbey'de Yer Gök 'Kırmızı Beyaz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement