Şahinbey'den Eğitime Tam Destek - Son Dakika
Yerel

Şahinbey'den Eğitime Tam Destek

Şahinbey\'den Eğitime Tam Destek

2015-2016 Eğitim-Öğretim yılında Şahinbey Belediyesi bünyesindeki 73 sosyal tesiste 625 öğretmenle “Eğitime Destek” kursları veriliyor.

28.09.2015 14:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2015-2016 Eğitim-Öğretim yılında Şahinbey Belediyesi bünyesindeki 73 sosyal tesiste 625 öğretmenle "Eğitime Destek" kursları veriliyor.

Yeni eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte Şahinbey Belediyesi bünyesindeki sosyal tesislerde verilen "Eğitime Destek Kurslarına" olan ilgi de arttı. 73 sosyal tesiste 42 farklı branşta eğitim veren Şahinbey Belediyesi sosyal tesislerinden bu zamana kadar 293 bin 749 kişi faydalandı.

ŞAHİNBEY İLÇE BELEDİYE BAŞKANI TAHMAZOĞLU: "EĞİTİME DESTEKLERİMİZ DEVAM EDECEK"

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, meslek edindirme kursları dahil 42 farklı branşta eğitim verdiklerini ifade ederek şöyle konuştu:

"Şahinbey Belediyesi olarak eğitime ayrı bir önem vermekteyiz. Bu sebeple ilçemizde belediye olarak 2 okul yaptırdık. Yine ilimizin ve ilçemizin ihtiyacı olan üstün zekalı öğrencilere yönelik Bilim Sanat Merkezimizin yapımına başladık. Her yıl binlerce öğrencimiz sosyal tesislerimizdeki TEOG ve YGS kurslarına katılıyor ve bu alandaki başarı oranımız çok yüksek. Şu anda temel olarak bilgisayar, bilgisayarlı muhasebe, İngilizce, Arapça, anasınıfı, resim, satranç, matematik, okuma yazma, etüd, TEOG, YGS-LYS, açık öğretim ve Osmanlıca gibi kurslarla eğiteme destek veriyoruz. Bunların yanı sıra birçok branşta da meslek edindirme ve spor kurslarımız bulunuyor. Başarıyı ödüllendirmek adına okullarında başarı gösteren öğrencilerimize diz üstü bilgisayar hediye ediyoruz. Yine gençlerimizin tarihlerini öğrenmesi adına, öğrencilerimizi Çanakkale'ye götürüyoruz. Yeni eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla öğrenciler kurslarımıza kayıt olmak için başvuru yapıyor. Büyük bir yoğunluk yaşıyoruz. Öncelikle bize güvenen ailelere ve öğrencilere teşekkür ediyorum. Şahinbey Belediyesi olarak eğitime verdiğimiz desteklerin devam edeceğini söylemek isterim."

Kursa kayıtlarının yıl boyunca devam edeceği bildirildi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şahinbey'den Eğitime Tam Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement