Şahinbey'in Kalitesi Bir Kez Daha Tescillendi - Son Dakika
Yerel

Şahinbey'in Kalitesi Bir Kez Daha Tescillendi

Şahinbey\'in Kalitesi Bir Kez Daha Tescillendi

Gaziantep’te sunduğu kaliteli hizmet anlayışı ile ISO 9001: 2008 Kalite Yönetim Sistemine geçiş sağlayan ilk belediye olan Şahinbey Belediyesi, TSE denetçilerinin son yaptığı denetimlerden de tam puan alarak “TSE EN ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi” belgesi sürekliliğini hak etti.

30.07.2015 11:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep'te sunduğu kaliteli hizmet anlayışı ile ISO 9001: 2008 Kalite Yönetim Sistemine geçiş sağlayan ilk belediye olan Şahinbey Belediyesi, TSE denetçilerinin son yaptığı denetimlerden de tam puan alarak "TSE EN ISO 9001: 2008 Kalite Yönetim Sistemi" belgesi sürekliliğini hak etti.

2009 yılında TSE uzmanları tarafından yapılan incelemeler neticesinde TSE EN ISO 9001: 2008 Kalite Yönetim Sistemi'ne geçiş yapan Şahinbey Belediyesi, son yapılan denetimlerle de aynı belgenin sürekliğini hak etti. TSE denetçileri denetimler sonrasında, Şahinbey Belediyesi'nde ki üst yönetimin ve çalışanların Kalite Yönetim Sisteminin uygulamasında desteklerin ve katılımlarının memnuniyet verici olduğunu belirtti.

"VATANDAŞA KALİTELİ HİZMET GİTTİĞİNİN ONAYI"

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, vatandaşa kaliteli hizmet götürmeye devam edeceklerini belirterek, "Belediyemiz yapmış olduğu hizmetlerin devamlılığının ve sürekliliğinin sağlanması sonucunda TSE 9001: 2008 versiyonu olan bu belgeyi almayı hak etmiştir. Bu belge kalite yönetim sisteminin etkin olarak kullanıldığının ve vatandaşa hizmetin kaliteli bir şekilde gittiğinin tescili ve onayıdır" dedi.

"ÇALIŞMALARIMIZ ARTARAK DEVAM EDECEKTİR"

Göreve geldikleri günden itibaren vatandaşlara sunulan hizmetlerde kaliteyi ön planda tuttuklarını ifade eden Başkan Tahmazoğlu şöyle konuştu:

"Vatandaş odaklı hizmet anlayışımızda hiçbir zaman bugün git yarın gel anlayışı ile değil, hızlı bir şekilde hizmetin vatandaşa götürülmesini sağladık. Tüm çalışmalarımızda vatandaşımızın hizmetkarı gibi davrandık. Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana vatandaşımızı belediye girişinde şeker ve kolonya ile karşılıyoruz bu bir semboldür. Belediyemizin tüm birimlerinde çalışan arkadaşlarımızda bu yönde çalışmalarını sürdürüyor. Kalite konusunda çalışmalarımız ve hassasiyetimiz artarak devam edecektir" - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şahinbey'in Kalitesi Bir Kez Daha Tescillendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement