Şahinbey'in Parkları Dolup Taşıyor - Son Dakika
Yerel

Şahinbey'in Parkları Dolup Taşıyor

Şahinbey\'in Parkları Dolup Taşıyor

Şahinbey Parkı, Şelale Park ve Türkiye'nin en büyük parkı unvanını taşıyan Yeşil Vadi Parkı Ramazan ayında da ziyaretçi akınına uğruyor.

06.07.2015 14:40  Güncelleme: 15:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şahinbey Belediyesi tarafından yaptırılan, Şahinbey Parkı, Şelale Park ve Türkiye'nin en büyük parkı unvanını taşıyan Yeşil Vadi Parkı Ramazan ayında da ziyaretçi akınına uğruyor.

Okulların kapanması ve Ramazan ayının gelmesiyle birlikte Şahinbey İlçesinde parklar dolup taşarken, vatandaşlar da Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'na hizmetlerinden dolayı teşekkürlerini sunuyor.

PARKLARDA SERİNLİYORLAR

Şahinbey Belediyesi tarafından hizmete sunulan 180 bin metrekare alana sahip şelale park içerisinde bulunan 5 bin metrekare büyüklüğündeki biyolojik gölette sandal keyfi yerli yabancı herkesin ilgi odağı oldu. Güneykent Mahallesinde hizmete sunulan Şelale Parka torunlarıyla birlikte gelerek, piknik yapan Mehmet Aslan, "Allah Hükümetimizi başımızdan eksik etmesin. İkincisi ise Belediye başkanlarımız şimdiye kadar gelmiş geçmiş en iyi hizmet yapan belediye başkanları. Bu kadar hizmet, bu kadar sevgi, saygı ben daha hiçbir yerde görmedim. Bu güzel parklarda hafta sonumuzu değerlendiriyoruz Bakın suyu, mescidi, güvenliği ve araç park yerleri var. Bu ramazanlık günü mis gibi serin havada iftarın açılmasını bekliyor. Bundan güzel bir şey ola bilir mi?" dedi.

GÜVENİLİR YERLER

Ramazan ayında hafta sonunu yine Şelale Parkta ailesiyle birlikte piknik yaparak değerlendiren Mesut Yılmaz ise yapılan hizmetlerden memnun olduklarını belirterek, "Parkımız çok güzel, araçlarımızı rahatlıkla park edebiliyoruz. Ailemizle birlikte rahatça gelip piknik yapa bileceğimiz güvenilir bir park. Ailemizle birlikte günümüzü rahatça değerlendire biliyoruz" dedi.

GAZİANTEP'TE DENİZ HAVASI OLUŞTU

Türkiye'nin en büyük parkı olan Yeşilvadi'yi ziyaret eden vatandaşlar ise parkta yer alan biyolojik göletle birlikte Gaziantep'te deniz havası yaşadıklarını anlatarak, parkın güzelliğinden çok etkilendiklerini dile getirdiler. Ramazan ayında vatandaşların parklarda vakitlerini değerlendirdiğini belirten Ahmet Tayta, "Park çok güzel. Zaten Antepliler pikniği seven bir toplumuz. Tamda vatandaşımıza göre yapılmış. Ayrı ayrı masaları temizliği güvenliği muntazam bir şekilde dizayn edilmiş. Yaptırıp da vesile olanlara şükranlarımızı sunuyorum" dedi.

ŞEHİR DIŞINDAN GELİYORLAR

Nizip'ten gelerek Türkiye'nin en büyük parkı olan Yeşil Vadi Parkı'nda ailesi ile birlikte piknik yapan Ömer Karakuş, "Halkımız için çok güzel bir dinlenme alanı. Türkiye'nin en büyük parklarından birisi. İyi düşünülmüş ve yapılmış bir park. Bende ailemle birlikte Nizip'ten geldim ve gezme imkanı buldum. Bu bölgeye de böyle bir mesire alanı lazımdı. Belediye başkanımızdan Allah Razı olsun" dedi.

Ramazan ayı boyunca akşam saatlerinde büyük ziyaretçi akının yaşandığı parklar özellikle yaz mevsiminde çok sayıda vatandaşın ilgi odağı oluyor. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şahinbey'in Parkları Dolup Taşıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement