Şahinbey Kadrosunu Güçlendiriyor - Son Dakika
Yerel

Şahinbey Kadrosunu Güçlendiriyor

Şahinbey Kadrosunu Güçlendiriyor

Şahinbey Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, Halk Bankası’ndan smaçör Turgay Doğan’ı renklerine kattı.

09.06.2015 16:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şahinbey Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, Halk Bankası'ndan smaçör Turgay Doğan'ı renklerine kattı.

Voleybol Erkekler 1. Ligi ekiplerinden Şahinbey Belediyespor, yeni sezona daha güçlü girebilmek için transfer çalışmalarını sürdürüyor. Halkbank Erkek Voleybol Takımı'nın yıldız ismi Turgay Doğan'ı 1+1 yıllık anlaşma ile renklerine bağlayan mavi-beyazlı ekipte hedef ilk 5 arasına girmek oldu.

Turgay'ın imza törenine Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Kulüp Başkanı aynı zamanda Belediye Başkan Yardımcısı Cuma Güzel ve Antrenör Ahmet Reşat Arığ katıldı.

"HEDEFİMİZ ÜST SIRALAR"

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, yapılan transferlerle takımın daha da güçlendiğini belirterek, "Takımımız bu yıl çok daha güçlü bir şekilde ligde mücadele edecek. Geçtiğimiz yıl ilk yılımızdı ve tecrübesizdik. Bu yıl ise tecrübe kazandık ve yeni hocamızla da 1 ay önce sözleşme imzaladık. Kulüp başkanımızın da katkılarıyla Halkbank Erkek Voleybol Takımı'ndan Turgay Doğan'ı renklerimize kattık. Bu oyuncu ile 1+1 yıllık anlaştık. Bu sezon takımımız daha üst sıraları hedefleyecek. Bu konuda iddialıyız. Hemşerilerimize ve Türkiye'ye bu sezon güzel maçlar izletmeyi hedefliyoruz" dedi.

"YENİ BİR TAKIM OLUŞTURUYORUZ"

Şahinbey Belediyespor Erkek Voleybol Takımı Başkanı Cuma Güzel ise, "Geçtiğimiz sezon ilk sezonumuz olmasına rağmen iyi bir sezon geçirerek ligde kalmayı başardık. Hocamızla sözleşme yenileyip yoklumuza devam ediyoruz. Yeni bir takım oluşturuyoruz. Amacımız bu sezon ligde iyi bir yerde olmak" diye konuştu.

"ŞEHRİMİZİN DESTEĞİNİ BEKLİYORUZ"

Şahinbey Belediyespor Erkek Voleybol Takımı Antrenörü Ahmet Reşat Arığ imza töreninde yaptığı konuşmada, "Yeni sezonda hedefimiz büyük ama öncelikle takım olmamız lazım. Takımdaki arkadaşlarımızda bu yolda ellerinden geleni yapacak. Ama şehrimizin de desteğini bekliyoruz. Sadece sahadaki mücadele değil taraftar desteği de bizi çok farklı hedeflere götürecektir. İnşallah hepimizin gurur duyduğu bir tablo oluştururuz" şeklinde konuştu.

"LİGİN KİLİT TAKIMI OLACAĞIZ"

Halkbankası Erkek Voleybol takımından, Şahinbey Belediyespor Erkek Voleybol Takımı'na transfer olan Smaçör Turgay Doğan ise transferden mutluluk duyduğunu belirterek şöyle konuştu:

"Benim için antrenör çok önemli. Geçen sene çok kötü bir sezon geçirdim. Ancak bu sene durum farklı. Reşat hoca benim ilk hocam. İnşallah hocamla ve seyircilerimizle birlikte büyük başarılara imza atacağız. Özellikle taraftara sesleniyorum bizleri yalnız bırakmasınlar. Bizler de onlara çok güzel maçlar izlettireceğiz. Yeni sezonda şampiyonu Şahinbey belirleyecek. Bu sene büyük takımlarda oynamama kararı almıştım. Kendi takımın dışında başka takımlardan da teklifler gelmesine rağmen ben Şahinbey'i tercih ettim. Ben büyük takımların dışındaki diğer takımlarda daha başarılı olacağıma inanıyorum. Bu nedenle Şahinbey'i tercih ettim." - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şahinbey Kadrosunu Güçlendiriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement