Şahinbey'li Filenin Şahinleri Kampta - Son Dakika
Yerel

Şahinbey'li Filenin Şahinleri Kampta

Şahinbey\'li Filenin Şahinleri Kampta

Türkiye Voleybol Federasyonu'nun 2’nci lig Erkekler Voleybol ligi B Grubunu şampiyon olarak bitiren Şahinbey Belediye Gençlik Spor Voleybol takımı, yarı final maçları için Ankara'da kampa girdi.

07.04.2014 10:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Voleybol Federasyonu'nun 2'nci lig Erkekler Voleybol ligi B Grubunu şampiyon olarak bitiren Şahinbey Belediye Gençlik Spor Voleybol takımı, yarı final maçları için Ankara'da kampa girdi.

7-8-9 Nisan 2014 tarihlerinde Ankara Selim Sırrı Tarcan Spor Salonunda yapılacak olan 1.lige terfi maçlarının yarı final grubu için turnuvadan 4 gün önce 25 kişilik sporcu ve teknik ekip kadrosuyla Ankara'ya giden Şahinler, ilk günü tek antrenmanla, ikinci gün ise çift antrenmanla tamamladı. Yarı finalde 2 grupta toplam 8 takım, finaldeki 4 takım arasına girebilmek için sahada ter dökecek.

Yarı final grubunun iddialı takımlarından olan Şahinbey Belediye Gençlik Spor Voleybol takımının menajeri Erol Göbelek yarı final grubu ve de 1'nci lige terfi konusunda şunları söyledi:

"Gaziantep ve Şahinbey Belediye takımı olarak voleybol sevgimiz ve kültürümüz üst seviyede. Başta belediye başkanımız olmak üzere, kulüp yöneticilerimiz, teknik heyetimiz, sporcularımız ve ayrıca Gaziantep'teki tüm voleybol camiamız 1. lige çıkmak konusunda çok istekli. 1. lige çıkacak gücümüz ve tecrübemiz var. Bu amaç doğrultusunda tek yürek olduk. Biz teknik ekibimize ve de sporcularımıza güveniyoruz." - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şahinbey'li Filenin Şahinleri Kampta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement