Şahinbey Personelinin Milli İrade Duruşu - Son Dakika
Yerel

Şahinbey Personelinin Milli İrade Duruşu

Şahinbey Personelinin Milli İrade Duruşu

Şahinbey Belediyesi’nin aylık personel toplantısında Milli İrade coşkusu yaşandı.

04.08.2016 10:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şahinbey Belediyesi'nin aylık personel toplantısında Milli İrade coşkusu yaşandı.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, personellerin motivasyonunu arttırmak ve çalışmasında üstün başarı gösteren personelleri ödüllendirmek için her ay düzenli olarak gerçekleştirilen personel toplantısı adeta şölen havasında yapıldı. Şahinbey Belediyesi Kültür Merkezi'ndeki toplantı, Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlarken, şehitler için saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla devam etti. Daha sonra 15 Temmuz gecesi şehit edilen vatandaşlarımız için Cumhurbaşkanlığınca hazırlanan video izletildi. Darbe girişimi duyar duymaz tüm Başkan Yardımcılarına, Müdür ve personeline "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Hükumetimizin yanında tüm imkanlarımızı seferber ederek her şeyimizle dik duracağız" talimatını veren ve Demokrasi Meydanında toplanmalarını isteyen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu gece saat 23.00-00.30 saatleri arasında, Fen İşleri ekiplerine araçlarıyla birlikte, tankların çıkmasını engellenmesi için hazır durmaları yönünde talimat verdi.

"Tüm imkanları seferber etti"

İlk andan itibaren, vatandaşımızı mesajlarla, anons araçlarıyla ve ekibiyle demokrasi meydanına yönlendirerek kitlelerin toplanmasında büyük bir görev üstlenen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Meydan'da toplanan vatandaşların tüm ihtiyaçlarının karşılanması yönünde ilk günden bu güne kadar tüm imkanlarını seferber etti. Vatandaşlarımızın temel ihtiyaçları olan su, yemek, çay ikramında bulunuldu. Ayrıca meydandaki coşkuyu arttırmak için bayrak, bayraklı tişört dağıtımı yapıldı.

"Darbeler neden yapılıyor?"

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 15 Temmuz gecesinden buyana tüm ekibiyle birlikte nöbette olduğunu, bunun karşılığını ise vatandaşın dik duruşla ödendiğini belirterek, "Bu toplantımızda salonumuz hem daha kalabalık hem de daha coşkulu. Kendi paramızla alınan bu milletin düşmanlarına karşı vatan savunması için kullanılması gereken uçaklar, helikopterler, tanklar, toplar, silahlar top yekun milletin iradesine doğrultuldu. O alçakları, o hainleri şiddetle kınıyoruz. Onlara gereken dersi devletimiz verecektir. İslamiyet kisvesi altına girip, dışarıdan aldığın talimatla bu memleketin evlatlarına, bu milletin insanlarını kırdırmak yok etmek, milletin iradesine ipotek koymak, ortadan kaldırmaya teşebbüs etmek en hafif tabiriyle alçaklıktır. Hainliktir. Peki, bizim ülkemizde neden darbeler yapılıyor? Ülkemiz kalkınma yolunda adım atsa, bir darbe girişimi yapılmış. Adnan Menderes döneminde ülke çok güçlü bir sıçrama yapmış o dönem 1960 darbesi yapılmış. Sonra 1972'de muhtıra, 1980'de darbe yapılmış. Tekrar 28 Şubatlar, 27 Nisan bildirileri yapılmış. Yani ülkemiz ne zaman hareketlense dış destekli müdahaleler gelmeye devam ediyor. Biz o yüzden uyanık ve birlik beraberlik içerisinde olmak zorundayız" dedi.

"Bizim mesaimiz 15 Temmuzdaki duruşla ödenmiştir"

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, belediye çalışanlarının 15 Temmuz gecesinden buyana özveriyle çalıştığını ve bunun karşılığında da mesai talep etmediğine dikkati çekerek,"15 Temmuz günü herkes darbe teşebbüsünü duyar duymaz meydana koştu. Bizler mesajlarla da yönlendirdik. Allah razı olsun tüm belediye çalışanlarımız vatana, millete sahip çıkmak için herkes meydana koştu. 15 Temmuzdan buyana gece gündüz demeden çalışan personellerimizin hiç birisi mesai ücreti talep etmediler. Çünkü bu vatan meselesiydi. Personellerimiz gece Demokrasi Nöbetinde gündüz ise belediyedeki işlerine gelerek, işlerini aksatmadılar. O gün tüm iş makinelerimiz talimatımla tankların meydanlara inmemesini engellemek için hazır bekliyordu. Diğer personellerimiz de meydanlara gelerek Milli İradeye sahip çıktılar. Ben ebundan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun" diyerek sözlerine son verdi.

"Personel ödüllendirildi"

Gece Demokrasi Meydanı'nda nöbet tutan personellerimiz gündüz ise belediyedeki normal işine gelerek vatandaşlarımıza hizmet vermeye devam ediyor. Şahinbey Belediyesi temizlik işçilerinden Hanifi Kaçan, 15 Temmuz gününden buyana Demokrasi Meydanı'nda sabaha kadar hem nöbet tutup, hem de işini aksatmadığı için Başkan Mehmet Tahmazoğlu tarafından ödüllendirildi. Ayrıca, "Güler Yüzlü, Hızlı ve Kaliteli Hizmet" anlayışımızla Belediye girişinde görev yapan Halkla İlişkiler personeli Emine Çınar Kalemcioğlu gösterdiği üstün hizmetten dolayı Başkan Mehmet Tahmazoğlu tarafından ödüle layık görüldü. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şahinbey Personelinin Milli İrade Duruşu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement