Şahinbey Voleybol Takımı 1. Ligi Garantiledi - Son Dakika
Yerel

Şahinbey Voleybol Takımı 1. Ligi Garantiledi

Şahinbey Voleybol Takımı 1. Ligi Garantiledi

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Voleybol takımı, Sivas 4 Eylül Belediyespor'u 3-0 yenerek 1. Lig'e yükselmeyi garantiledi.

19.04.2014 22:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Voleybol takımı, Sivas 4 Eylül Belediyespor'u 3-0 yenerek 1. Lig'e yükselmeyi garantiledi.

Ankara Selim Sırrı Tarcan Spor Salonu'nda oynanan maçın setleri 25-23, 25-16 ve 25-23 sona erdi. Şahinbey bu sonuçla puanını 6'ya yükseltti. Yarı final maçlarında grubunu lider olarak tamamlayan Şahinbeyli filenin Şahinleri, final maçlarının ilki olan Erzurum Palandöken Belediye Voleybol takımını 3-1 yendi. Sivas 4 Eylül Belediyespor'u 3-0 yenen Şahinbey Belediye Voleybol takımı 1'nci lige yükselmeyi garantiledi. Ankara Selim Sırrı Tarcan Spor Salonu'nda oynanan maçı AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, Şamil Tayyar, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey Belediye Gençlik Spor Kulüp Yöneticileri ve vatandaşlar izledi.

Maç sonrası büyük sevincin yaşandığı salonda Sporcuları ve Teknik heyeti kutlayan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, "Final maçlarında oynadığımız iki maçı galibiyetle tamamladık. Şahinbey Voleybol takımımız bu iki galibiyetle birinci ligi garantilemiş durumda. Tüm sporcularımızı, teknik heyetimizi ve emeği geçen herkesi kutluyorum. Gaziantep'e ve Şahinbey'e yakışan budur" dedi.

Şahinbey Belediye Voleybol takımı birinci lige çıkmak için son maçını Pazar günü saat.15.00'de Ankara Selim Sırrı Tarcan Spor Salonu'nda Beşiktaş ile oynayacak. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şahinbey Voleybol Takımı 1. Ligi Garantiledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement