Şahinbey Zabıtası Bisiklet Yarışında Ter Döktü - Son Dakika
Yerel

Şahinbey Zabıtası Bisiklet Yarışında Ter Döktü

Şahinbey Zabıtası Bisiklet Yarışında Ter Döktü

Şahinbey Belediyesi Zabıta Müdürlüğü bünyesinde “Zabıta Haftası” nedeniyle Yeşilvadi Parkı’nda düzenlenen bisiklet yarışmasında Şahinbey zabıtası pedal çevirerek ter döktü.

03.09.2015 14:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şahinbey Belediyesi Zabıta Müdürlüğü bünyesinde "Zabıta Haftası" nedeniyle Yeşilvadi Parkı'nda düzenlenen bisiklet yarışmasında Şahinbey zabıtası pedal çevirerek ter döktü.

Yarışı izleyen Şahinbey Belediyesi Başkan Vekili Cuma Güzel, zabıtaların vatandaşların sağlığı ve güvenliği gibi konularda 24 saat esasına göre çalışarak önemli bir görev icra ettiklerini söyledi.

2-8 Eylül arasında gerçekleştirilen Zabıta Haftası için Şahinbey Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, "Zabıta Memurları Arası Bisiklet Yarışı" düzenledi. Yeşilvadi Parkı'nda düzenlenen yarışı Şahinbey Belediyesi Başkan Vekili Cuma Güzel, Başkan Yardımcıları Ali Aytek, Osman Durna, Dursun Gökbudak, Zabıta Müdürü Hüseyin Güneş, diğer birim müdürleri ve zabıtalar izledi.

Yeşilvadi içinde hazırlanan pistte bisikletleriyle birlikte yerlerini alan zabıtalar Başkan vekili Cuma Güzel'in çaldığı düdükle yarış başladı. Yaklaşık 4 kilometre uzunluğundaki parkurda yarışan 60 zabıta memuru park içindeki turlarını tamamlayarak bitiş çizgisine ulaştı.

"EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDERİM"

Yarış sonrasında konuşan Zabıta Müdürü Hüseyin Güneş, "Zabıta Memurlarımız sadece ceza yazmak için çalışan görevliler değildir. Denetimler yaparak ve yanlışlarda vatandaşlarımızı uyararak doğru yönlendiren kişilerdir. Ben bütün zabıtalarımızın Zabıta Haftası'nı kutluyor bu güzel etkinlikte emeği geçen başta Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu'na teşekkür ederim" dedi.

BAŞKAN VEKİLİ GÜZEL: "ZABITALARIMIZ ÇOK ZOR BİR GÖREV YÜRÜTÜYOR"

Başkan Vekili Güzel de Belediye Zabıta biriminin kuruluşunun 189'uncu yıl dönümünü kutlayarak başladığı konuşmasında zabıta görevlilerinin çalışmalarını anlattı. Başkan Vekili Güzel, "Bu bisiklet yarışını ilk defa düzenliyoruz. Hem zabıta görevlilerimizin stres atması hem kaynaşma ve birimleri arası diyalogu arttırmak için güzel bir etkinlik oldu. Ben bu vesileyle zabıtamızda görev alan önce çalışan ve emekli olan arkadaşlarımız dahil bütün zabıta arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Zabıtalarımız gerçekten zor bir görev yapıyorlar. Biz zabıtalarımızı badece vatandaşlarımıza cezai işlem uygulasınlar diye kullanmıyoruz. Vatandaşlarımızı uyarıyorlar, onların sağlığını ve temizliğini koruyorlar. Zabıtanın asli görevi ceza yazmak değil vatandaş odaklı çalışmalar yapmaktır" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından bisiklet yarışında dereceye giren zabıtalara madalya ve hediyeler verildi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şahinbey Zabıtası Bisiklet Yarışında Ter Döktü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement