Şahinbeyli Filenin Şahinleri 1. Lig İçin Toplandı - Son Dakika
Yerel

Şahinbeyli Filenin Şahinleri 1. Lig İçin Toplandı

Şahinbeyli Filenin Şahinleri 1. Lig İçin Toplandı

Ankara Selim Sırrı Spor Salonu’nda oynanan yarı final maçlarında grubunu lider olarak tamamlayan Şahinbeyli Filenin Şahinleri, iki günlük aradan sonra Ankara Başkent Spor Salonunda tekrar topbaşı yaptı.

14.04.2014 11:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Selim Sırrı Spor Salonu'nda oynanan yarı final maçlarında grubunu lider olarak tamamlayan Şahinbeyli Filenin Şahinleri, iki günlük aradan sonra Ankara Başkent Spor Salonunda tekrar topbaşı yaptı.

Oynadığı 3 maç sonrasında yarı final grubunda 7 puan toplayarak grubunu lider bitiren Şahinbey Belediye Gençlik Spor Voleybol takımı Baş Antrenör M. Şükrü Çobanoğlu nezaretinde final maçları için kampa girerken günü tek antrenmanla tamamladı. Antrenman öncesi final grubunun önemini ve de takımlarının hedefleri doğrultusunda etkili bir konuşma yapan Çobanoğlu, "Final grubunda toplam 4 takım var. Hepsi de denk güçlere sahipler. Bizim onlardan artımız; çok istekli, arzulu ve de deneyimli bir takım olmamız. Bu isteğimizi ve kazanma arzumuzu sahaya yansıtırsak tüm maçlarımızı kazanabilir ve 1. lige çıkabiliriz. Ben, öncelikle bu imkanları bize sunan kulübümüze ve sizlere sonuna kadar güveniyorum. Kamp dönemini iyi değerlendirip hedefimize ulaşalım" şeklinde konuştu.

Kamptaki ilk antrenman sonrası bir açıklamada bulunan kulüp menajeri Erol Göbelek, "Ankara'da oynanan yarı final maçlarında taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazandık. Coşkulu taraftarımızın sayesinde çok iyi maçlar çıkarıp grubumuzu lider bitirdik. Şimdiki hedefimiz ise, final grubundaki 3 maçımızı da iyi oyunla kazanıp 1. lige çıkmak. Bunu başaracak güce sahibiz. Zaten bunu yarı final grubunda da gösterdiğimize inanıyorum. Bizlerden desteğini esirgemeyen Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu'na çok teşekkür ediyorum" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şahinbeyli Filenin Şahinleri 1. Lig İçin Toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement