Şahinbeyli Hanımlar Sabah Sporunda Buluşuyor - Son Dakika
Yerel

Şahinbeyli Hanımlar Sabah Sporunda Buluşuyor

Şahinbeyli Hanımlar Sabah Sporunda Buluşuyor

Şahinbey Belediyesi’nin Karataş Mahallesi’nde başlattığı hanımlara yönelik sabah sporu etkinliği Yeşilvadi’de yapılmaya başlandı.

01.09.2015 11:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şahinbey Belediyesi'nin Karataş Mahallesi'nde başlattığı hanımlara yönelik sabah sporu etkinliği Yeşilvadi'de yapılmaya başlandı. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, spor yapmak için parka gelen hanımlara eşofman hediye etti.

TAHMAZOĞLU: "AMACIMIZ VATANDAŞLARIMIZIN SAĞLIKLI YAŞAMALARINI SAĞLAMAK"

Şahinbey Parkı önünde yapımı devam eden Şahinbey Kavşağı nedeniyle etkinliğin Yeşilvadi'ye alındığını söyleyen Tahmazoğlu, "Şahinbey Belediyesi olarak spor yapmayı ve spor alışkanlığı kazandırmayı önemsiyoruz. Ev hanımlarının günlük yaşamlarında sporu benimsemesi için daha önce Şahinbey Parkı'nda her cumartesi hanımlara özel spor etkinliği düzenliyorduk. Bu etkinliğimiz yine her cumartesi saat 09.00'da olacak şekilde Yeşilvadi'ye aldık. Burada da yine eğitmenlerimiz eşliğinde hanım kardeşlerimiz spor yapma fırsatı buluyor. Fazla kilolarından kurtulmak ve sağlıklı yaşamak isteyen hanımlar buraya geliyor. Bunun yanı sıra Yeşilvadi Parkımızda 9,5 kilometre uzunluğunda yürüyüş yollarımız var, isteyen vatandaşlarımız burada yürüyüş yapma fırsatı buluyor. Amacımız vatandaşlarımızı, sağlıklı yaşamak için, obeziteden korunmak için, mutlu yaşamak için spora davet etmek ve sağlıklı yaşamalarını sağlamak. Şu anda da bunun mutluluğunu yaşıyoruz" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şahinbeyli Hanımlar Sabah Sporunda Buluşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement