Şahinbeyli Karatecilerden 4 Altın Madalya - Son Dakika
Yerel

Şahinbeyli Karatecilerden 4 Altın Madalya

Şahinbeyli Karatecilerden 4 Altın Madalya

Doğu ve Güneydoğu İlleri Karate Turnuvası'nda Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları, 4 altın, 6 gümüş ve 11 bronz madalya ile genel klasmanda birinci oldu.

28.08.2014 15:46  Güncelleme: 16:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karate Federasyonu tarafından Batman'da gerçekleştirilen Doğu ve Güneydoğu İlleri Karate Turnuvası'na katılan Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları, 4 altın, 6 gümüş ve 11 bronz madalyayla genel klasmanda birinci oldu.

Şahinbey Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Batman Atatürk Spor Salonu'nda yapılan müsabakalara 16 ilden toplam 423 sporcu katıldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Karate Antrenörü Ünal Polat, federasyonun amacının güneydoğudaki çocukları spora teşvik etmek, terör ve kötü alışkanlıklardan uzak tutmak olduğunu kaydetti.

Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Cuma Güzel de karate sporundaki başarının son derece önemli olduğunu ifade ederek, şunları kaydetti:

"Çocuklarımızın göstermiş olduğu başarı bunun en büyük göstergesidir. Turnuvada madalyalarla ilimizi en iyi şekilde temsil eden sporcularımızı ve antrenörlerimizi tebrik ediyorum. Sporcularımıza desteğini esirgemeyen Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu'na da çok teşekkür ediyorum." - Gaziantep

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şahinbeyli Karatecilerden 4 Altın Madalya - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement